Reklama

Reklama

The Flying Mouse

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1934, 9 min

Režie:

David Hand

Obsahy(1)

Příběh obtloustlého malého myšáka, který si nejvíc ze všeho přeje, aby mohl létat. Po marných pokusech, kdy si vyrábí křídla z listů od květin, zachrání motýla ze spárů zlého pavouka a ten se poté promění ve vílu, která mu přání splní... (ČSFD)

Recenze (3)

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Malý myšák touží létat jako pták. Když se mu sen splní a on získá křídla díky dobrému skutku, který vykoná, je nadšený. Brzy si však uvědomí, že lepší je zůstat obyčejnou myškou s rodinou, než vyvrhelem, jediným svého druhu... ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Švihlá symfonie č. 46 je řemeslně na výši, jak je u Disneyho zvykem, ale její poselství si mě věru nezískalo: Opovaž se mít sny, myšáku, opovaž se odlišovat. Ještě budeš rád, až ti ta tvá křidýlka pěkně přistřihnou. Tož toto ne, toto by se dětem do podvědomí podsouvat nemělo. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

46. diel seriálu Silly Symphony - o malom myšiakovi, ktorý chcel mať krídla a lietať. Ešteže je tu víla, ktorá mu pomôže, a to dvakrát. Vtipná scéna je z naškrobenými šatami malej myšky, ktoré sa zbehnú po poliatí myšky vodou. Tiež by som ocenil to, že sa tu objavia netopiere, ktoré vo vtedajších animákoch len tak ľahko nenájdeme. 60% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama