Reklama

Reklama

Pitva 9: Mrtví procitají

(TV film)
  • USA Autopsy 9: Dead Awakening
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Fascinující dokument z produkce HBO, který natočil Arthur Ginsberg, představuje jednoho z nejrenomovanějších soudních patologů dr. Michaela Badena, jenž pracuje pro newyorskou státní policii. Lékař, který provedl za dvaatřicet let své praxe více než 20 000 pitev, včetně pitvy Johna Belushiho, Billyho Martina, cara Nikolaje či Medgara Everse, nahlédl do tajemství smrti a přivedl před soud řadu vrahů, což mu vyneslo přezdívku „detektiv smrti". Dr. Baden pro ilustraci hovoří o metodologii a technikách, jichž využívá při zkoumání případů nepřirozeného či podezřelého úmrtí známých i neznámých lidí. Mohou mrtví mluvit? Ano ... ale jedině k tomu, kdo ví, jak jim naslouchat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Deviata brána cez ktorú sa séria snaží priblížiť ku zaslúženému finále je otvorená doširoka ako ľudské ruky vítajúce pocestného tuláka za dažďa na pohárik teplého čaju. Pitevný stôl je už pripravený... ### Autopsy files Part 9: A Baby’s Cry, A Deadly Fare, Love Thy Neighbor, In Your Face, Thread of evidence, Ask Dr. Baden. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Super krimi cyklus. Nejedná se o pitvání. Jde o rekonstrukce reálných mordů, k jejichž řešení přispěla hlavní měrou soudní patologie. Drsný, dobrý. Dá se doporučit! ()

Reklama

Reklama