Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v Paříži začátkem osmdesátých let. Do fotoateliéru přicházejí dvě mladé dívky, jejichž focení se nakonec změní na erotické hrátky s fotografem a jeho pomocníkem. Dívky dostanou pozvání ke konkurzu, kterého se zúčastní ještě další modelky. Ateliér má šanci dostat zakázku reklamní agentury na kolekci plavek pro známý magazín. Probíhá výběr dívek za účasti šéfa agentury a jeho zástupce, kteří vedou konkurz. Dívky ale musí být k dispozici nejen před objektivem fotoaparátu. Rády udělají všechno, aby práci dostaly... (curil)

(více)

Recenze (2)

JFL 

všechny recenze uživatele

Jak je bohužel zvykem u distribuční společnosti Alpha France, také toto péčko sice prošlo fajnovým remasterem, ale současně bylo sestříháno, aby jej bylo možné vydat v rámci tripple feature na jednom DVD. Nyní tak z filmu zůstal fragment vyznívající jako standardní macho porno o provozovatelích fotografického ateliéru a jejich zadavatelích, kterým jsou po vůli modelky. Původní verze, která se dochovala na německé VHS od společnosti Ribu, naopak přichází s uvolněným vyprávěním, které rámují sekvence s dvojicí kamarádek v podání Julie Perrin a Jane Barker. Ty coby sexuálně odvázané ženy samy rozhodují, jak svá těla využijí k tomu, aby nemusely zbytečně dřít. Tento promiskuitní postoj ale není skandalizován, nýbrž jak ukazuje řetězec sekvencí, kde si štafetu vyprávění předávají nejrůznější postavy, naprosto všichni zde pouze hledí na to, aby si užili, přičemž se vůbec neřeší kdo s kým a za jakých okolností. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Příběh nijak nevybočuje ze zavedeného děje   erotických filmů. K tomu nahrává prostředí   foto ateliéru a konkurzu na výběr modelek pro   kolekci plavek. Dívky se předvádí zepředu,   zezadu nahoře i dole, a mohou se přetrhnout, aby   dostaly práci, která je dovede k další   kariéře. Verze filmu jsou dvě, jedna 78 minut a   remasterovaná v osekané délce kolem 60 minut.   Viděl jsem obě verze, nová postrádá některé   dialogy, ale prakticky erotiku nechává v plné   síle. Film je prakticky složen z osmi až deseti   scén, kde se vystřídá větší množství   dívek a čtyři muži. Scény obsahují hard core   scény, ale kromě felace nejsou vidět žádné   detaily penetrace, což je spíše kladem filmu. ()

Reklama

Reklama