Reklama

Reklama

Plavání s monstry: Steve Backshall

(seriál)
  • Česko Plavání s příšerami: Steve Backshall (více)

Obsahy(1)

Odborník na divokou zvěř a dobrodruh Steve Backshall se ve svém životě zblízka setkal s neuvěřitelnými tvory. Nyní se chce zaměřit na čtyři monstrózní tvory tím, že se ponoří do jejich podvodního světa a dostane se k nim ještě blíže. V pořadu Plavání s monstry Steve spolupracuje s odborníky na chování zvěře, vědci a extrémními potápěči, aby se mohl potápět s těmito fascinujícími, avšak nebezpečnými tvory. Pomohou mu tato zvířata najít, aby Steve mohl udělat něco nemyslitelného – zaplavat si s nimi. V jednom šokujícím dílu se Steve pokusí plavat po boku nejnebezpečnějšího tvora Afriky, tj. hrocha, a studovat jeho podvodní chování a způsob dorozumívání. Kvůli nepředvídatelnému a extrémně agresivnímu chování hrochů se o to doposud žádný vědecký tým nepokusil. Dále uvidíte největšího hada na světě, anakondu, hrozivého a prchavého obrovského kalmara peruánského a obávaného žraloka bílého. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hrochy. Ďáblovo prase (tak tomu říkají domorodci) se mapuje ve vodě. Nevšední záběry tvora, který běhá po dně vodní hladiny a je nebezpečnější než lev...76%. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Videl som diel s anakondou. Dramaticky vyzerá len ten pokec okolo toho. Inak Steve pláva so slepým hadom, ktorý síce je veľký a dlhý, ale mierumilovný ako baránok. Bohužiaľ typická produkcia Made in USA.. ()

Reklama

Reklama