Reklama

Reklama

Larva

(seriál)
  • Jižní Korea Larva
Jižní Korea, 2012, 99x2 min

VOD (1)

Dva zvídaví červíci tráví čas zkoumáním mimozemských objektů, které propadnou mřížkou do jejich světa v podzemí. (Netflix)

Recenze (11)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení "Fart Joke" nabývá nového významu. Hodně šílené. Dva červi zažívají různá bizarní dobrodružství s často překvapivým vyústěním. Vede u mě epizoda s pružinkou a toaletou. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že je to podľa mňa slabé a hlúpe, tak hodnotenie navýšim o dve hviezdičky preto, lebo syn sa u toho náramne baví ako málokedy pred tým. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý seriál od tvorcov z Južnej Kórei. Oceňujem originalitu a kreativitu, ktorá bola viditeľná počas všetkých častí. 80% ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Mně to tak moc baví!:D Škoda že jsem tenhle seriál nemohl vidět jako menší.Vím že bych z něj byl ještě více unešený :D Je to vtipné,krátké a na to kolik mi je ocením že mně tohle dokáže tak dobře pobavit! Na odlehčení a uvolnění vím to doporučuji všem!! (bez ohledu na věk) :) ;) !!... ()

Benjik 

všechny recenze uživatele

Kolik zábavy se dá zažít v jednom kanále. Na tohle není co říct. Geniální seriál, vážně. Dokázal bych koukat na všechny díly hodinu, možná i dvě. Nebudu vypisovat všechny legendární scénky a situace, je jich tolik. Od Gangsta holubů, přes patálie s medem, až po nebezpečné mega larvy, tohle já prostě můžu. Jíst je někdy zatraceně těžká záležitost, jak se pak má sakra larva stát motýlem? ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele

O tomto seriálu jsem se dozvěděl čistě náhodou, když jsem projížděl žebříčky tady na ČSFD a hned mě zaujal nápadem, že dva hlavní hrdinové jsou barevní červíci a také svou animací. Podíval jsem se na pár prvních epizod a musím říci, že jsem se velmi pobavil, i když je to primárně určeno pro malé děti. Nejvíce oceňuji někdy až drsný a černý humor a hudbu a zvuky, které všechny postavičky vydávají. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

... len a len - zasmiať sa na tej blbosti, niečo ako South Park a Beavis a Butt-head dokopy. Krátke príbehy a dve larvy - pri tých najzaujímavejších situáciách. Taká oddychovka, čisto len pre pobavenie. Žiadny hlbší zmysel. Iba proste - smiať sa. Bez dôvodu, bez príčiny, s kamarátmi. Smiať. Nič viac. 4* ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Vida, jak se dá s dvěma bezrukými larvami, partičkou přátel i nepřátel a tlupou jejich tvůrců s neotřelými nápady vytvořit téměř bezchybný seriál krátkých skečů, které vás během již první minuty pobaví daleko víc, než některé rádobyvtipné sitkomy západní provenience... Při sledování Larvy se prostě jednoduše křeníte, slzíte, zubíte, hleníte a kdovíco ještě dalšího - rozhodně ale nezíváte, vpiti do křesla... ()

Reklama

Reklama