Reklama

Reklama

Andy a dobrodružství v přírodě

(seriál)
  • Velká Británie Andy's Wild Adventures (více)
Rodinný
Velká Británie, 2012, 40x14 min

Obsahy(1)

Andy není jen obyčejný zaměstnanec zoo – má podivuhodné vznášedlo, které ho vezme kamkoliv na světě! (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

BBC, seriously? 2011, seriously?!?!?! To si snad děláte legraci... tímhle kouskem legendární britská manufaktura na přírodopisné dokumenty šlápla dál než zvládne doletět Andyho kouzelné vznášedlo (rudý golfový vozík) ovládané - pravda, sympatickým - plyšovým kocourem Kipem. Chápu, že tvůrci chtěli něco živějšího, legračnějšího, vhodného pro děti, ale kruci, když srovnám Jeffa Corwina nebo alespoň nebožtíka Stevea Irwina s touhle příšernou trikovou podívanou (která setrvale překračuje možnosti svého rozpočtu a tím pádem nabývá další rozměry směšnosti), nemůžu nenabýt dojmu, že Andyho dobrodružné putování - nebo spíš pitvoření - je na tom s poměrem vzdělání/zábava hodně bídně. A to je ještě hodně relativní, jak zábavné se vám to může zdát. Jistě, pro cílovou skupinu, tj. předškoláky, je to nezávadné, ale hergot, jestli měl tuhle šaškárnu Komenský na mysli, když mluvil o "škole hrou", tak jsem pro britský vzdělávací systém zcela nevhodný materiál... 50% ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Jeden bod dávám za vznášedlo s kocourem a taky za celkem zajímavý nápad, který ovšem byl totálně nevyužit. Andy je trapný. Nic o zvířatech neví a první, které by ho potkalo, kdyby vystrčil paty ze studia, by ho patrně sežralo (třeba extrémně nebezpečný šváb domácí). Díl o tygrech, s jejichž dospívajícími "koťátky" si Andy hraje na schovku přímo vybízí děti, aby takové blbosti zkusily třeba s divokým psem. Nebo co takhle hupnout do ohrady za prasátky jako Andy? Vždyť jsou všechna tak roztomilá......No a aby to bylo in, přidali tam tvůrci nějaký ten počítač. Opravdu hodně hloupý a prvoplánový seriál. ()

lele 

všechny recenze uživatele

Pominu šílenej fotošop a přihlouplé zápletky, ale musím zmínit, že mám u těchto dětských pořadů problém s dabingem. Ono když to pak vidíte v originále, často to zdaleka nevyzní tak retardovaně. Mám podezření že ani tento Andy v originále nepůsobí jako totální pablb. ()

Reklama

Reklama