Reklama

Reklama

Šťastný drak

  • Čína Lucky Dragon
Čína, 2009, 89 min

Obsahy(1)

Mladý čínský drak je potrestán bohy a seslán na zem coby obyčejný smrtelník. Je nucen najít cestu do zvláštní země dříve, než zlé síly odhalí jeho pravou identitu. Fantastický film sleduje pouť šibalského draka, který byl proměněn v obyčejného chlapce a vyhoštěn ze svého domova do světa lidí. Poté, co se dobré i zlé síly shodně dozví, že se drak dostal do podivného království, snaží se ho co nejrychleji vypátrat - neboť je jediným, kdo dokáže najít kouzelný meč, s jehož pomocí lze ovládnout svět. Podaří se mu vypátrat meč, než se dostane do špatných rukou? A stane se ještě někdy drakem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ako jedno veľké dobrodružstvo, v ktorom epický boj dobra so zlom opätovne skúša osud, to obstojí. Aj 2D animácia je v pohode, aj keď som z orientálnej Ázie zvyknutý na sympatickejší prejav. To, s čím som mal problémy, boli moje chabé znalosti z čínskej mytológie a z toho vyplývajúci mierny chaos v chápaní súvislostí. Premeny, podivné tvory, taká mágia, hentaká mágia... Dialógy a chovania postáv boli zasa pritiahnuté za vlasy, čo však sčasti možno pripísať rozdielnosti našich kultúr. Preto som k výsledku zhovievavý. ()

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou daleko lepší filmy s asijskou tématikou. Je to tak nesmyslně sestřihané, že si celou dobu řikáte o co asi jde. Pro mě je to nejhorší čínská pohádka. ()

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud má Strana tu možnost zakázat takovéto zhovadilosti, ať to udělá! Tvůrce poslat na nucené práce, ostatním pro výstrahu. ()

Reklama

Reklama