Reklama

Reklama

Úniky do budoucnosti s Jamesem Woodsem

(pořad)
  • USA Futurescape with James Woods

Obsahy(1)

James Woods se vydá na výpravu do doby mezi současností a vzdálenou budoucností a zaměří se na nápady a kontroverzní myšlenky zítřka, které však vznikají už nyní. Nová řada Úniky do budoucnosti s Jamesem Woodsem doprovází tohoto uznávaného herce, jenž odhaluje vynálezy, které změní svět, a jejich dopad na budoucnost. Jednotlivé díly se zaměřují na jeden nápad či objev, který vás bude naprosto šokovat a zásadně ovlivní nám známý život. K čemu dochází v těchto odvětvích, jež naprosto mění svět? Co to pro nás znamená? James položí tyto zásadní otázky, podnítí debaty a odhalí neuvěřitelný obraz budoucnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Krastom 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl o čipování lidí a doufám, že se lidstvo nedostane v budoucnosti do situace, kdy očipovaní lidé budou mít nefér výhodu nad ostatními. Myslím, že by to mohlo způsobit naprostý rozvrat společnosti. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl Oklamat čas. Pobavilo mi, že každý si jednou bude volit jak bude vypadat a všichni budou vypadat na 22 let, někdo moudřeji, a jediná možnost odejít ze světa bude vypít jed. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama