Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro digitální dementy. Ne, neurážejte se, potrefené husy, to není nadávka, ale existující diagnóza. Viděl jsem reportáž, kde se druháčků ptali, co dělají ve svém volném čase. Všichni odpovídali (přesně řečeno nesrozumitelně huhňali), že si hrajou s tabletem, počítačem, nebo mobilem a to neuměli ani pořádně poskládat větu. Moje čtyřletá dcerka se vyjadřuje líp. Nemůžu ještě nezmínit jednu příhodu z vánoc: Kiksnul mi mobil, tak jsem si dva dny před štědrým dnem běžel do elektra koupit nový. Klasický bohužel neměli, tak jsem byl nucen zakoupit dotykáč. Vybral jsem ten nejobyčejnější a prodavač hned, že prý je strašně slabý, že má jen dvě jádra, že když si připlatím sedm stovek, tak budu mít čtyřjádrový co je zrovna v akci. Tak jsem mu slušně řekl, že jsem si nepřišel koupit počítač, ale mobilní telefon, kterým chci pouze někomu zavolat, či poslat smsku, jestli tedy ještě ví co to je, nebo už je dostatečně digitálně dementní a jenom celý den čumí na displej jak piča a jestli má stáhnutou každou zkurveninu, která je všehovšudy k hovnu, či jestli u každé nové aplikace masturbuje a materialisticky si to stáhne společně s předkožkou a jestli mi ten obyčejný mobil hned nedá, tak ať jde do řiti i s celým elektrem. No... vlastně jsem mu to neřekl přímo, jenom jsem si to myslel, protože jsem fakt hodně stál o to, abych měl přes svátky funkční mobil. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Iva v průběhu roku 2015 zmizela, ale Tukan utáhne pořad v pohodě sám. Je to nyní mix aplikací, technologií, gadgetů, rozhovorů, mobilů, tabletů, her, scének a product placementu. Celkově se z toho ale stal krátký zábavný pořad o moderních hračkách, který nemusí být ztrátou času a měli byste mu dát další šanci. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Podle mě jsou Applikace hodně dobře pojmutý a zvládnutý pořad. Bavím se u něho, dostávám vždy slušnou dávku inspirací a co hlavně, můžu vše z pořadu ihned vyzkoušet. Že to je jen cílená reklama na Samsung, hTC, T-Mobile atd. atd....Je, a co má být? Na druhou stranu vychází i zdarma časopis Applikace, takže pohoda. Jen pořád váhám ohledně angažmá Fruhlingové. Mikoláš to je jasná volba, zábavný týpek, který přitom moc dobře ví, o čem mluví. Ona je na mě přeci jen občas trochu mimo, aneb řekněte mi, co mám říct a já to tak nějak řeknu...snad. Často i unuděnej výraz moc nepřidá na celkovém dojmu. Suma sumárum slušných 80%, soboty po obědě patří Coolu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Applikace jako takové jsem nikdy moc nesledoval, protože nejsem „smartphonová bytost“. Nicméně i tak jsem se občas dozvěděl o nějaké zajímavé aplikaci, která by stála za vyzkoušení. Problém je, co s pořadem provedli. Neříkám, už Mikolášovy výstupy byly trapné. Ale nyní je to vyloženě vrchol trapnosti a snahy cílit na dnešní mladé, vymatlané, „youtuberské“ publikum, které se baví totálními zhovadělostmi (pranky, atd.). A jak je vidět, hezounského moderátora to hodně rychle přešlo a tak ho nahradili jakousi přesmaženou MILFkou, která se za svou krátkou dobu působení už div nevysvlékla (a to jsem ještě hodně mírný). Zoufalost pořadu zaujmout je cítit každým coulem. Myslel jsem, že prostor pro znechucení z COOLáckých výtvorů zaujmul již dávno zrušený Ali a jeho dementní parta, ale tohle, troufnu si říct, pomalu, ale jistě, míří ještě níž. Naštěstí, pořád se dá z pořadu vytřískat nějaké info a s přihlédnutím na to, jak to bylo kdysi, ještě nelze házet úplný odpad. 35% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama