Reklama

Reklama

Katastrofální dovolené

(seriál)
  • USA When Vacations Attack

Obsahy(1)

Plánováním vysněné dovolené leckdo stráví roky. Vyberete si dech beroucí místo na opačném konci světa, našetříte, naplánujete pobyt, vyrazíte na cestu rozechvělí vidinou úchvatných zážitků... A pak se stane něco nečekaného. Přijdou zážitky, které jste rozhodně neměli na mysli, a ze snu se ve zlomku vteřiny stane noční můra. Možností je řada. Požár na ucpané silnici, havárie raftu v divokých peřejích, rozzuřený bizon, tornádo a podobně. Katastrof, jež dokážou proměnit dovolenou v peklo, nebo dokonce boj o život, je nespočet. Poslechněte si vyprávění lidí s extrémními zážitky z různých končin světa, podívejte se na záznamy, které dokázali v těchto kritických chvílích pořídit, a doufejte, že podobně divoký příběh nikdy nezažijete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Nic příliš zábavného ani inteligentního, navíc strašlivě televizní, překlad nikterak chytrý (používání anglických idiomů v doslovném překladu)... Jednou stačí. ()

Algen 

všechny recenze uživatele

Vidět zajimavý záběr podruhé může být zajímavé, ovšem po čtvrté je to nuda a víckrát je to trapné. Jestli američané něco neumí, tak je to natočit koukatelný dokument. No a český překlad a dabing tomu jen nasadil korunu. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, zpomalený záběry. To je pecka. Chybí už jenom Hosták s elektronickou tužkou. Vážně, lidi, vyserte se na to - kameru nechte na stativu v ložnici a netahejte nám ji na dovolenou. ()

Ebon odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zasraný formát, kdy každý zůčastněný či svědek postupně popisuje situaci a do toho pouští pořád dokola stejný 20ti vteřinový klip, střihlý na dvě části. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Čumět na video, který by normálně trvalo 15 vteřin přes 15 minut nikoho normálního nemůže bavit. O to víc (podotýkám, že psy mám rád), když jde o kutálejícího psa. 35% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama