foto

Man-seok Oh

  • nar. 30.1.1975 (45 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Salinsoseol
2017 Buradeo
2016 Jabaya sanda
Olle
2011 Kawoonteudawoon
2010 Kim Jong-uk chatgi
2007 Soo
Uri dongne
2006 Janhoghan chulgeun
2004 Laieo

TV seriály

2020 Láska padá z nebe (TV seriál)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
další epizody (9)
2019 Areumdaun sesang (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Geombeobnamnyeo sijeun 2 (TV seriál)
Haengbokui jinsoo (TV seriál)
Láska padá z nebe (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
2014 Peulrooto bimilgyeolsadae (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Kangchulbonsaek (TV seriál)
Nanpokhan romance (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Teukbyeol susadae MSS (TV seriál)
Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)
2009 Dahamgge chachacha (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2007 Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
2006 Haiena (TV seriál)
Podobat keu sanai (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 정글의 법칙 in 멕시코 (TV pořad)
2017 박진영의 파티피플 (TV pořad)
2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2007 현장토크쇼 택시 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky