Reklama

Reklama

Galashow s latinou

(pořad)

Obsahy(1)

Jolana Voldánová, Roman Vojtek a další hvězdy StarDance zvou na velkou taneční událost! Czech Dance Open Ostrava 2008 přívítá nejlepší světové páry ve finále nejprestižnější soutěže Grand Slam v latinskoamerických tancích. Taneční událost roku! Nejlepší taneční páry světa a protagonisté pořadu StarDance aneb Když hvězdy tančí si 4. 10. 2008 dali dostaveníčko v ostravské ČEZ Aréně, aby fanouškům v hale a též divákům u obrazovek poskytli vrcholný sportovně-umělecký zážitek.
V rámci Czech Dance Open Ostrava 2008 zavítala do Česka poprvé v historii nejprestižnější taneční soutěž Grand Slam (podobnost s označením nejvýznamnějších tenisových turnajů není vůbec náhodná) a Česká televize ji – rovněž poprvé – nabízí divákům v patřičném lesku.
Hlavním klenotem Galashow s latinou je finále soutěže Grand Slam v latinskoamerických tancích, do něhož se probojovalo 6 nejlepších párů.
O zábavu a oddech mezi jednotlivými tanečními vystoupeními se postarali hvězdy hudebního nebe, zpěvačky Lucie Vondráčková, Helena Zeťová, Iva Frühlingová, Lenka Filipová, Věra Špinarová a Rock and Roll Band M. Woodmana.
Všech 12 finalistů přivezlo na taneční parket 12 motocyklů Harley Davidson a nebylo to zdaleka naposledy, kdy se tyto krásné silné stroje dostaly během galashow ke slovu.
Moderátoři galavečera krásy a elegance, majitelka TýTý, hlasatelka Jolana Voldánová a vítěz první řady StarDance, herec Roman Vojtek, pozvali postupně na pódium 6 svých kolegů z pořadu StarDance (M. Žídková, V. Harapes a další), aby v roli patronů jednotlivých finálových párů vyzvali diváky k hlasování o nejsympatičtější dvojici večera (vylosovaní výherci pak získali na míru ušité taneční boty).
Napínavé klání tanečníků doprovázela živá kapela Figar Dance Band, nejen odborné postřehy a zasvěcené informace poskytli divákům u televize komentátoři finále soutěže, M. Langer a předseda ČSTS, P. Odstrčil. (Česká televize)

(více)

Reklama

Reklama