Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární podívaná do zákulisí života Lindsay Lohan, která se po několika pádech znovu snaží uspořádat si svůj život a kariéru. Ojedinělá podívaná do zákulisí života herečky pod produkcí Oprah Winfrey. (Patw)

Recenze (3)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Po ,,Mezi námi děvčaty'' mě začala Lindsay Lohan zajímat víc a oblíbil jsem si ji. Mám ji na druhém místě mých oblíbených celebrit (hned za Emmou Smetanou). Koukal jsem na Youtubu, pročítal zdejší diskuzi pod jejím profilem a tak různě hledal po internetu a tohle patří nyní mezi pár věcí, které mi ohledně ní chybí zkouknout/vidět. Je pravda, že to jde celkem dost do osobního života, za což jsem samozřejmě i rád, že to nejsou jen kecy okolo. Lindsay se nepřetvařuje jako spousta Američanů a ví (v roce 2014), že je na tom špatně a musí se vrátit zpátky do svého denního systému. Délka, informovanost a záživnost jednoho dílu bývá v pohodě. Můj poznatek je, že sudý díly byly lepší. Přesto, že první díl byl takový trochu nijaký a horší, tak určitě zkušte pokračovat dál, protože 2. díl je o dost lepší. Zjistil jsem dost nových věcí o Lindsay Lohan a celkově o jejím postoji k určitým situacím nebo věcem. Nevím, možná to je tak v každém dokumentu o celebritě, ale takové motivační řeči nebo emoční akty moc neuznávám, ale zde jich tolik nebylo, takže to šlo a když došlo na motivační řeči, tak některé byly i fajn. Osobně, nejsem asi moc typ na tyhle filmy a dokumenty, proto dávám lepší 3⭐, ale myslím, že fanoušci těchto typů dokumentů budou potěšení. Natočené to bylo hodně dobře a pravdivě a vždy jsem se něco zajímavého dozvěděl. Ale šlo to fakt strašně těžce na internetu najít. Kdyžtak, prvních 5 dílů jsem stáhl na Ulož.to s titulky, které mi hodně pomohly při sledování, protože jim občas nejde tolik rozumět nebo mluví rychle a další tři díly zkoukl na Youtubu. Všechny díly Lindsay jsou na Youtubu. Jsou v dost špatný kvalitě, ale dívat se na to dá. VYHODNOCENÍ: JEJÍ HUDBA JE TAKY PECKA ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Po druhém díle zvyšuji hodnocení na pět hvězd. Show nabízí přesně to co slibuje - jedinečnou podívanou do zákulisí života Lindsay Lohan. Život v hotelu, problém s koupení bytu, neustále přítomní paparazzi a tým, který se na jednu stranu snaží Lindsay pomoci a vyhovět a na druhou jí umí motat hlavu. Je to zajímavá podívaná. ()

Reklama

arram 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do života Lindsay, která se snaží najít životní rovnováhu po svých pobytech v léčebně. ()

Zajímavosti (4)

  • Lindsay Lohan chtěla během natáčení se vším skončit a nechtěla kamery nikam pustit. V jeden okamžik musela jet do New Yorku situaci řešit Oprah Winfrey, která Linday nabídla, že projekt ukončí a pošle kamery a celý natáčecí tým pryč. Lindsay si vše rozmyslela. (Patw)

Reklama

Reklama