Reklama

Reklama

Nukleární holocaust

  • USA Fire Fight

Obsahy(1)

Spojené státy po nukleární válce. Všehoschopný Barry (James Pfeiffer) kolem sebe shromáždí skupinu hrdlořezů a začne v rozvalinách civilizace realizovat svůj sen o vlastní říši. Jako základnu pro své výpady si banda vybere obchodní stanici, kterou udržují mírumilovní, ale velmi houževnatí osadníci. (J.Connor)

Recenze (2)

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Nudný brak, kdy západní pobřeží USA zasáhnou nukleární hlavice a velké města jsou zničena. Film se odehrává převážně v přírodě, kdy jedna přeživší parta se snaží ovládnout celé pobřeží. Film ničím nevyniká, celý se odehrává v lesích, sem tam nějaká přesřelka, zmutovaný člověk atd. U nás v 90. letech vydala na VHS firma LUCERNA. 35%. ()

J.Connor odpad!

všechny recenze uživatele

K odpadu se uchyluji opravdu výjimečně a možná jsem také poslední dobou nakoukal až moc céček, ale tohle je opravdu trochu moc. Po nukleárním výbuchu, který reprezentuje zatřesení kamery v záběrech na hrdiny, se vlastně vůbec nic nestane, stromy se zelenaj, kytky kvetou, vodička v řekách je průzračná. Načež se tedy raubíři a parta hodnejch, který udržujou obchodní stanici - bouda na kůlech bez stěn, ideální opěvnění do postapokalyptické éry - utkají v několika velenudných a amatérských přestřelkách v lese a na rozkvetlých loukách. Všichni jsou pěkně oholení a ostříhaní, na sobě čistý hadry, především flanelky a zářivě modré džíny. Strašně špatný a nudný film, fakt mě tentokrát nenapadá za co dát aspoň tu jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama