Reklama

Reklama

Americké svaly

(pořad)
  • USA American Muscle
Reality-TV
USA, 2014, 50 min

Obsahy(1)

1. část (Richard Sherman): Mike zkusí rozbít drsný zevnějšek šampiona Super Bowl Richarda Shermana a požádá jej, aby pomohl mladému nadějnému hráči NFL splnit si sen o hře v první lize.

2. část (Ndamukong Suh): Mike pomáhá hvězdě NFL Ndamukongu Suhovi zkrotit jeho výbušnost. Soupeřivost s ostatními hráči se však vyhrocuje. Podaří se tohoto vznětlivého hráče zkrotit?

3. část (Rashad Evans): Hvězda MMA Rashad Evans si před důležitým zápasem vážně zranil koleno. Podaří se Mikeovi zvrátit nepřízeň osudu a umožnit mu opět získat výhodu nad soupeři?

4. část (Shawne Merriman): Mike trénuje hráče NFL, který ukončil kariéru a má nyní ve filmu prorazit čelní sklo auta. Toho to však příliš nenadchlo. Přesvědčí Barwis Shawnea, aby se vrátil zpět k fotbalu?

5. část (Baron Davis): Mike pomáhá hvězdě NBA Baronu Davisovi po úrazu předního zkříženého vazu, jenž by mohl ukončit jeho kariéru. Mikeovi však brzy dojde, že Baronův problém není jen fyzické povahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Brala bych takovýho trenéra. Líbí se mi jak se tu v počítačové simulaci sem tam ukazují zabírané svaly i s vysvětlením, jak z nich vyždímat co nejvíc. Zbytek je ale balast, který by se dal určitě zpracovat zajímavěji. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama