Reklama

Reklama

Fak wai nai gai thoe

  • USA Swimmers, The
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tan (Thanapob Leeratanakajorn) a Perth (Chutavuth Pattarakampol) jsou členy stejného plaveckého týmu, a tak spolu dost často i trénují. A zatímco Perth je přesně ten typ, co ho okukují a obletují téměř všechny dívky, Tan je daleko nenápadnější, ale o to více má rád svoji krásnou přítelkyni Ice (Supassra Thanachat), která se doposud s Perthem neseznámila. Jednoho dne ale přijde Ice za Tanem na tréning, kde si jsou vzájemně s Perthem představeni. Od té doby spolu začne trojice trávit daleko více volného času. Jenže nic netrvá věčně a tak je Ice jednoho dne nalezena mrtvá. Podle všeho spáchala sebevraždu skokem ze skokanského můstku do prázdného bazénu. Tan je ztrátou Ice zdrcen natolik, že přestane trénovat a jeho přední místo v týmu zaujme Perth. Když ale jednoho dne vyjde na světlo světa informace o tom, proč se Ice skutečně zabila, Tan je rozhodnut její smrt pomstít i za cenu, že si vlastní ruce potřísní cizí krví. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ľúbostný trojuholník - dvaja mládenci, jedna krásavica, tá nasadí svojmu priateľovi parohy a začne si s jeho najlepším kamarátom, keď otehotnie, spácha samovraždu, začne prenasledovať hlavného hrdinu ako duch, zatiaľ čo jej bývalý sa snaží nájsť vinníka jej smrti a pomstiť sa. Je to pekne nakrútené, postavy sú sympatické, pár duchárskych zjavení a ľakačiek sa taktiež nájde, nechýba nejaký malý zvrat... na druhej strane to veľa originality nepobralo a pri tej prehnanej stopáži sa mi to zdá trochu málo. Takže taký thajský štandard. Nepozerá sa na to zle, takže som s tým problém nemal. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Perth je talentovaný športovec, o ktorého má záujem vela dievčat. On ale miluje len jednu. Problém je v tom, že tá chodí s jeho najlepším kamarátom. - U tohoto filmu je velmi ťažké napísať komentár k jeho obsahu, pretože by to boli samé spoilery. Scénár je naprosto parádny, plný flashbackov a zvratov. Normálne mi u filmov vadí, keď sa neustále striedajú spomienky s prítomnosťou, ale u tohoto filmu to bolo spracované úplne výborne. Kamera bola taktiež špičková. Velmi ma potešila menšia úloha cyber technológií, ktoré v hororoch oblubujem. Menším mínusom bola dlhá stopáž, ale film vďaka neustálym zvratom a posunom v deji takmer vôbec nenudil. ()

Reklama

Reklama