Reklama

Reklama

China O'Brien

  • USA China O'Brien
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ex-policajtka China O'Brien se vrací do rodného města, kde její otec dělá šerifa. Ten šlape na paty místnímu podsvětí, ale za to je zabit. China se rozhodne kandidovat na šerifa a dokončit jeho práci... (5150)

Zajímavosti (7)

  • Během prací na tomto filmu dostala Cynthia Rothrock nabídku od režiséra Williama Friedkina a herce Sylvestera Stallona na roli ve filmu „The Executioner“, který měl produkovat Joel Silver. Rothrock na roli podepsala smlouvu, přestěhovala se kvůli ní z Kalifornie do L.A. a byla tak nucena odmítnout nabídku společnosti Golden Harvest na roli v „China O‘Brien 3 a 4“. Tato dvě pokračování tedy nakonec nevznikla. Z natáčení filmu „The Executioner“ posléze rovněž sešlo, protože Friedkin byl opakovaně nespokojen se scénářem. (Tai_K_B)
  • Mnoho lidí, kteří natáčeli okrajové bojové scény, nebyli kaskadéři, ale náhodní členové štábu, kteří neuměli zcela přirozeně reagovat. O jednoho z nich si Cynthia Rothrock zlomila levý malíček. Po jistou dobu během natáčení na něm pak nosila bandáž, což je dobře vidět v závěru scény na pódiu, v níž bojuje s útočníkem, kterého nakonec sváže kabelem od mikrofonu. (Tai_K_B)
  • Keith Cook si před natáčením zlomil levou ruku při sáňkování se Cynthií Rothrock. To je důvod, proč má postava Dakoty chromou jednu končetinu. Tento prvek původně ve scénáři obsažen nebyl. (Tai_K_B)
  • Při natáčení se nešťastnou náhodou při manipulaci s výbušninami zabil jeden z členů štábu zodpovědný za speciální efekty. (Tai_K_B)
  • V jedné z bojových scén mrští China (Cynthia Rothrock) po protivníkovi skleněný předmět. Rekvizitář ale neměl k dispozici umělé sklo a skutečné střepy pořezaly kaskadéra v obličeji. (Tai_K_B)
  • Natáčení probíhalo v Park City v Utahu, souběžně s natáčením China O’Brien II (1989), a trvalo celkem šest týdnů. (Tai_K_B)
  • Scéna, v níž China (Cynthia Rothrock) propaguje svou kandidaturu na šerifa, byla natočena impulzivně, během skutečného slavnostního průvodu v Utahu. Jeho organizátoři ani zástupci médií o tom nebyli informováni a místní hlasatel tak celou situaci seriózně okomentoval do mikrofonu v domnění, že se jedná o skutečnost. (Tai_K_B)

Reklama

Reklama