Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Paré v roli excentrického policisty Jima Randella odhaluje gang zločinců, kteří mu před lety vyvraždili rodinu. Jim, který má čuch na zločince a ničí je všemi možnými prostředky, dostane horký tip na mafiána, který mu měl před lety zabít rodinu. Jeho vyšetřovací postupy jsou drsné, o to drsnější jsou razantnější kroky mafie, která ho chce stůj co stůj zlikvidovat. Spolu s policejní terapeutkou odkrývají děsivou minulost, která ho stále pronásleduje. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

choze 

všechny recenze uživatele

Akční videobéčko s Michaelem Paré od kameramana AMERICKÉHO NINJI 4 a CYBORG COPA a režiséra OPERACE DELTA FORCE 2 a 5 a OCTOPUSU 2 v jedné osobě. Kdysi jsem si to dal jako akční jednohubku, protože obal VHS i trajler vypadaly dobře, ale vykouřilo se mi to z hlavy snad ještě ten den. Produkce: Cannon 90. let, společnost Nu Image. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To nizky hodnoceni tu trochu zkresluje ja mam Pareho celkem rad a nebejt tech psychosracek mohlo to bejt jeste lepsi ale po strance akce je to nenarocne a prijemne brutalni nikdo se tu z nicim nesere a to je v poradku jeden z lepsich pocinu Yossiho Weina ktery sice neni tak zdatnym zetkarem jako treba muj milovany velky Jim W ale toto uslo za 3 hvezdy si to zaslouzi v produkci nu image bylo i hur a i takzvany ackovy filmy nebyly vyjimkou tak co ()

John80 

všechny recenze uživatele

Zavraždenie rodiny policajta , ktorý to zažil ako dieťa, chce niekolko rokov nájsť skutočných vrahov svojej rodiny 3* ()

Reklama

Reklama