foto

Danny Lerner

  • nar. 1952
    Haifa, Izrael
  • zem. 6.3.2015
    Culver City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2009 Přímý kontakt - povídka
2008 Žralok v Benátkách - povídka
2005 Dnes zemřeš! - povídka
2003 Bílí zabijáci - povídka
Exploze - povídka
Smrtonosný vlak - povídka
Zabiják - povídka
2002 Žabí muži - povídka
2001 Octopus 2 - povídka
2000 Operace Delta Force 5: Exploze - povídka
U.S. Seals - povídka
1999 Operace Delta Force 4 - povídka
1998 Operace Delta Force 3 - povídka
1997 Operace Delta Force - povídka
Policajt - povídka
1996 Lovec stínů 4 - povídka
Nebezpečná zóna - povídka
Nálož - povídka

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Super pes
1999 Muž s minulostí

Herecká filmografie

Filmy

2007 Inside the Contract

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace