Reklama

Reklama

Tajemství Petra Jandy

(TV film)
  • Česko Legendy - Petr Janda: Jedeme dál

Obsahy(1)

Je to už více než padesát let, co funguje se svojí skupinou Olympic a přes sedmdesát let od doby, kdy přišel na svět. Petr Janda a jeho kolegové, rodina, přátelé i vlastní hity z cyklu Tajemství. (TV Barrandov)

Recenze (2)

subic 

všechny recenze uživatele

Ještě předsoukupovský Barrandov udělal dokument v roce 2012, kdy měl Petr Janda právě 70 let. Protože pro mě je to ikona a člověk se tu dozví něco o jeho rodině a taky vztazích v kapele, a o tom to je, tak nejde ohodnotit málo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Muže mít o "plešaté" (jak se zabšklostí sobě vlastní přezdívá frontmanovy nesmrtelných Olympic F.R.Čech) jakékoliv mínění..............i já na něj svůj názor mám a stačí si pustit nějaký z dílů hudebního dokumentu Bigbít a hned pochopíte, že Petr Janda je v řadách svých rockových souputníku buď hluboce uznáván a nebo ještě hlouběji nenáviděn. A i když se ztotožňujete s textem tuzemské pornorepové jedničky Řezníka "Janda je zlosyn, zkurvenej zloděj z Osy", nic to nemění na tom, že jeho barrandovský životopis z velké části koresponduje ze životem jeho domovské kapely, což z něj svým způsobem dělá malou komerční encyklopedii československého (poté českého) bigbítu a tím (alespoň pro mne) získal na atraktivnosti. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama