Reklama

Reklama

Tieň Duše

(studentský film)
Mysteriózní / Thriller
Slovensko, 2015, 5 min

Režie:

Ondrej Drozd

Scénář:

Peter Altof

Kamera:

Ondrej Drozd

Hrají:

Peter Altof
(další profese)

Obsahy(1)

Prvý študentský film len 18-ročného youtubera. ktorý sa snaží v niekoľkých minútach zachytiť jeho vnútorný boj medzi sebou samým. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Dost překvapivé dílko na 18cti ročního youtubera ! Vzhledem k prostředkům a věku autora je to i docela chytře napsané ( sice nic nového v tomto žánru,ale tady to bylo příjemně zrealizováno) a dobře provedené.Potom bych chtěl pochválit docela dost pěkně zvládnutou kameru a efekty. Jediné co mi vadilo byl soundtrack z Inception , mohl tam použít jinou hudbu ( nejlépe nějakou , která se moc nepozná,tohle byla taková vykrádačka).Hodnocení:70%. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

YouTuberov (až na pár výnimiek) považujem za bezvýznamné existencie zbytočne mrhajúce kyslíkom tejto planéty s fanklubom s vekovým priemerom 12 rokov. Medzi študentskými filmami sa však občas nájde aj skvost, tak som si povedal, že urobím výnimku a dám Petrovi šancu. Chyba. Po skončení filmu som len nechápavo pozeral na monitor a rozmýšľal, čo že som to kurva vlastne videl. Jednu hviezdu za nápad, no fakt tomu nemôžem dať viac. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Už jen upozornění na začátku prozrazuje jakou bude mít minifilm úroveň. Chlapec se asi snaží, zároveň tím ale poukazuje, že nemá ještě ani na klasické studentské filmy. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Když už ne ani režisér, tak aspoň herec si mohl všimnout, že mu pořád padají kalhoty a mohl si pro jednou zastrčit spoďáry. Použít takhle profláklou hudbu také není dobrý nápad. Díky ní se z toho stává ještě větší komedie než je. Co mě potom tedy udivuje, je to, že to autoři prezentují jako mysteriózní thriller - tak na to zapomeňte chlopci zo slovenska. Ale abych nebyla jenom kritická, tak vám pochválím celkem dobře zvládnutou kameru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama