Reklama

Reklama

Instant Death

Trailer 1

VOD (1)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

skipik12 

všechny recenze uživatele

Jako hooodne smisene pocity- Rezie na prd,scenar,no,dalo by se vytriskat vic...je to takove moc rychle,ukvapene...asi evidentne z dusledku nedostatku penez...ja nelituju toho,ze jsem to videl,ale asi nikomu nedoporucuju. Uz z toho duvodu akcnich scen,ze hlavni herec ,diky steroidum,ve svem veku neni schopen dat bezne rychlej uder:)...so..be it...ale pro me to slo.....:) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Bradley (Lou Ferrigno) letí navštívit dceru, kterou neviděl od smrti manželky Karen. John se stane náhodným svědkem vraždy a Razor (Jerry Anderson) musí tuto situaci vyřešit, ale nepočítal s jednou věcí... Velký Lou Ferrigno nebyl nikdy herec, protože vystačil se svými svaly. Svalové hmoty má Lou ještě dost a vyšší věk prozradí pouze chůze. Největší slabinou snímku Instant Death je příběh a nudné prostředí. Ara Paiaya film pouze nerežíroval. V titulcích je uveden také jako producent, výkonný producent, akční režisér, choreograf soubojů, Lou Ferrignův instruktor bojových umění, kameraman, střihač, Colourist, vedoucí vizuálních efektů / Visual Effects Supervisor a Music Supervisor. V závěru filmu je uvedno, že vznikl v roce 2016. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Instant Death" nám ukazuje jednu zásadní skutečnost. Lou Ferrignovi je v roce 2017 už 65 let a pořád vypadá hodně dobře. To, že herecky je na tom hůř, to se dá čekat, bohužel nejvíce to bolí v akčních scénách, které jsou hodně pomalé. Na druhou stranu oproti takovému Seagalovi se alespoň ještě snaží. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ferrigno nejenže neumí hrát, ale potíže mu dělá i mluvení a hejbe se jak já po pochodu Praha-Prčice. A pohybu kulturistického geronta je uzpůsobený i rvačky a přestřelky, který patří k těm nejpomalejším, jaký jsem kdy viděl. Ale ono to nepůsobí vůbec nějak protivně. To amatérský pojetí je naopak kouzelný a důležitý je i to, že hlavní hrdina a vlastně ani hlavní záporák se vůbec s ničím neserou, takže krev tu stříká na všechny strany a docela by mě zajímal počet mrtvol. S větším rozpočtem a lepšími herci (Ray Winstone by byl ideální záporák) to sice mohla být béčková pecka, ale i tohle stojí za kouknutí. 60% ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tu hnusnou scénu tam já nepotřebuju. Nemám to rád. Ale je fakt že pak divák nesnáší záporáky o to víc! Je to typický akční céčko. Příjemně mě překvapily akční scény a bitky, vypadali solidně i s obrovitým Ferrignem, dobře se mu přizpůsobily. Dávám 3* už jen za to že dali Louovi v jeho věku šanci na akční film. Neherci a blbý dialogy to trochu srážej, ale i tak jsem spokojený, víc jsem nečekal! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama