Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinové hledání toho, který by mohl být tím pravým, i když ho vlastně ani pořádně nepotkala. Myslel jsem si, že mě Indové na tohle nedostanou, ale ono se ukázalo, že na to pořád mají i s takovou látkou. Skvěle to funguje a já jsem jen zíral, jak mě to ve druhé polovině strhlo. Hezká hra s divákem i postavami. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Nezávislá dívka (Parvathy) utíkající před nechtěným nápadníkem a svazujícími rodinnými závazky se nastěhuje do bytu po silně volnomyšlenkářském muži (Dalquer Salmaan), který je navíc kreativním umělcem. Při úklidu objeví knihu s jeho kresleným příběhem osudu jedné silvestrovské noci, kterou prožil a zaznamenal. To ji velmi zaujme, neboť příběh nemá konec. Je velmi zvědavá a rozhodne se zjistit, co se tenkráte vlastně událo a tohoto zajímavého muže najít. Díky tomu se před námi odkrývá a oživá barevná mozaika osudů a příběhů mnoha lidí, kterým muž do života vstoupil, a tak je významně ovlivnil a změnil. I když ho dívka na vlastní oči zatím nespatřila je k němu více a více přitahována..... Lidi, které symbolizuje hlavní hrdina opravdu nemusím. Takřka celý příběh mi lezl na nervy chováním počínaje a oblečením konče. Zachraňoval to opravdu a jen svým dobrým srdcem, takže jsem to celé zdárně vydržel. Hlavní hrdinka je sice sympatická, ale rovněž si mě nedokázala příliš získat. Myšlenka příběhu a jeho výhonků byla rozhodně zajímavá a příjemná. Dokázala dojmout i vykouzlit úsměv, ale jako celek musím přiznat, že jsem spokojený příliš nebyl a místy se citelně hlásila i nuda. Hudební stránka průměrná. Jen díky tomu, že je vše vedeno v pozitivním duchu s notnou dávkou „jinosti“, se zvrátilo mé konečné hodnocení na čtyři hvězdy. Stačilo ale opravdu jen slabé klopýtnutí a neochvějně bych jednu hvězdu musel ubrat. Postavy se mi pod kůži nedostaly, ale pouze jejich skutky. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, milujem filmy s touto atmosférou. Dulquera som si zamilovala od prvého videnia, opakujem sa, ale jeho oči sú proste okúzľujúco usmievavé. Jeho postava Charlieho v tomto filme priam srší životom, úžasnou energiou, dobrotou, nadšením, nádherným bláznovstvom a podivínstvom, nie div, že sa do neho Tessa zamilovala, bez toho, že ho vôbec stretla, už len z rozprávania ostatných. Krásne poetický, nevšedný zvláštny príbeh o hľadaní muža, ktorý je raz tam a raz inde a všade za sebou zanecháva stopu v podobe ľudí, ktorí ho majú radi. Tessa aj Charlie, sú v podstate obaja "iní" čakajú od života iné veci ako väčšina ľudí a možno preto sa ich cesty skrížia a neodvratne smerujú k sebe. Pre mňa fakt silne emočný film po všetkých stránkach. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Děj se zdá být přihlouplý a hlavní hrdinové jakbysmet, přesto má film schopnost si vás získat. Objevíte, že pod povrchní teatrálností protagonistů se skrývá nekonečná hloubka, a že celý film se vyznačuje velice jemným půvabem, který přes své subtilní a těžko hmatatelné kouzlo působí přímo magneticky a každou vteřinu vás sotva znatelně a přece nezadržitelně vtahuje více a více, až si uvědomíte, že toto dílo, jež jako by bez ladu a skladu stvořeno, přece neuvěřitelně souzní. A to i s vaší duší. A že jeho povznášející energie působí i dlouho po jeho skončení, možná čím dál víc... jako dotek motýla. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama