Reklama

Reklama

Shubh Mangal Saavdhan

  • Indie शुभ मंगल सावधान (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělý Mudit (Ayushmann Khurrana) a rázná Sugandha (Bhumi Pednekar) po sobě pokukují na tržišti. Pak věci vezmou rychlý spád a mladý pár, který se téměř nezná, směřuje za podpory početných příbuzných ke svatbě. Ještě než k ní dojde, chtějí si Mudit a Sugandha vyzkoušet svatební noc nanečisto. Tam však dojde k zádrhelu. Přestože jsou si budoucí manželé sympatičtí, Mudit nedokáže naplnit očekávanou roli ženicha. O jeho malém problému se brzy dozví rozvětvená rodina i přátelé a všichni mají potřebu intimní záležitost řešit a radit mu. Přestože Sugandha stále stojí na jeho straně, má před sebou Mudit těžký úkol, který musí zvládnou sám. Nejde jen o jeho fyzické obtíže, musí se především umět prosadit proti všem příbuzným a jejich radám. (rikitiki)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film o poruše erekce před blížícím se manželstvím mohl být vtipný, tenhle je však spíš příjemný a občas úsměvný. Ayushamann si opět střihl roli trochu bořící sexuální tabu a s Bhumi tvoří hezký pár. Film není nikterak sociálně sžíravý a pokud ukazuje něco nepříjemného – vlezlost až dotěrnost příbuzných – ukazuje to převážně laskavým pohledem, jako takovou milou potřeštěnost. Trochu mi chybělo více citového sbližování hlavní dvojice, tady mi to přišlo příliš zkratkovité. Postavy jsou napsané s evidentním zájmem a celý příběh působí životně. Konec je opět spíš mile příjemný, než že by chtěl něčím ohromit. SHRNUTÍ: Když ti nedrží sušenka, doufej, že tě podrží nevěsta. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mudit, Sugandha a erektívna dysfunkcia :D Asi tak nejako by sa dala charakterizovať táto netypická love-story. Tamilský originál Kalyana Samayal Saadham som síce nevidel, no treba uznať, že námet to bol zaujímavý, a podanie viacmenej úsmevné. No celkovo sa to bohužiaľ točilo stále dokola o tom istom, až mi to miestami prišlo až trochu otravné. Jediné, čo tento film držalo ako tak na úrovni, bola ústredná dvojica postáv. Veľmi sympatický párik, až mi ich bolo ľúto, že im "to" nešlo. Len škoda, že sa ten dej moc nerozvíjal a bola to stále tá istá pesnička. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pohodový, vtipný a skutočný pohľad na indickú svadbu dvoch mladých ľudí, ktorí sú do seba zamilovaní avšak problém im robí "mužský" problém ženícha, ktorý je pod tlakom svojej rodiny a následne aj pod tlakom rodiny dievčaťa. O tom ako sa so všetkým vysporiadajú, ako prejavia viac zdravého rozumu ako ich rodiny a nakoniec všetko dobre dopadne. ()

Reklama

Reklama