Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život Hicran (Şeyda Terzioğlu) a Adnana (Bulut Akkale) se obrátí vzhůru nohama, když jim jejich poklidný rodinný život překazí smrtelná nehoda v rodině. Když začne mít Hicran podivné vidiny a pocity, přičítá to stresu. Nepotrvá to ale dlouho a zjistí, že její problémy jsou mnohem horší - temné síly jí usilují o život. (xFelix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Nick182 

všechny recenze uživatele

Tento horor je perfektně atmosféricky natočen. Od začátku na mě působil hodně temně. Efekty taky super. Teda až na mrtvolku vyschlého dítěte. Bohužel mě ale absolutně nechytil příběh. Ten snižuje kvalitu hororu. Dokážu si představit spousty hororů, které měly skvělý scénář, ale zpracování neměly tak technicky vyspělé jako tento horor. Atmosféra 85%, efekty 85%, příběh 30%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SICCIN 2 ide o etáž vyššie, ako jeho predchodca. Je typický príklad pokračovania, ktoré by malo byť podľa tradícií väčšie, drahšie a...lepšie? V tomto prípade určite áno. Grandiózne masky hororových prízrakov snáď ani nemohli byť lepšie a ak to spojíme s dobre budovanou strašidelnou atmosférou ( a ešte k tomu sa to takmer všetko odohráva počas bieleho dňa ), vyjde nám fešný horor, ktorý sa nemá za čo hanbiť. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Regulérní horor z tureckého prostředí modrající se kolem kleteb stejně jako v minulém díle, ale mnohem vybroušenější. Parádní atmosféra, skvěle masky a opravdu slušný strašení. Turci překvapili a slušně nám servírují prokletí v muslimském světě. Naprostá spokojenost. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najlepší Turecký horor, aký som doposiaľ videl, bol diabolský "Baskin". Turci ich netočia veľa, nie je to veľmoc v rámci "oboru", pričom celkom sledovateľný je aj akýsi: "Güzelliğin Portresi", no ten bol viac menej na priemernej úrovni. "Siccin" má vo svojej krajine hororovú tradíciu, keď to takto pôjde ďalej, bude mať viac častí, ako Piatok 13. Prvú časť som nevidel, ani ma nezaujíma, druhú som si pustil čisto z recesie, pričom ma nalákali tunajšie názory a samotné hodnotenie. No a musím povedať, že som veľmi milo prekvapený. Atmosféra poctivo budovaná, masky aj gore na slušnej úrovni, pričom keby ich bolo o niečo viac, nemám problém s udelením štvrtej hviezdy. Veľmi silné TRI. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama