Reklama

Reklama

Rodina

  • Venezuela La familia (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dvanáctiletý Pedro, který se poflakuje s kamarády na předměstí venezuelského hlavního města Caracasu, kde je vzduch prosycen sžíravou chudobou i násilím, je vychován nemilosrdnými zákony ulice. Když Pedro při drsné hře vážně zraní jiného chlapce, jeho svobodný otec Andrés se rozhodne s chlapcem utéct, aby unikli nevyhnutelné odvetě. Tyto dramatické okolnosti vnesou do komplikovaného vztahu otce a syna ještě větší napětí. Andrés si uvědomí, že je otcem, který není schopen zvládnout svého vlastního dospívajícího syna, ale jejich situace je sblíží více než kdy dřív. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

iN 

všechny recenze uživatele

Taková festivalová klasika, pro mě tedy ještě víc umocněná faktem, že do Venezuely se odstěhoval jeden známý, oženil se tam, má tam děti - a teď nemůžou zpátky. Film celkem naturalisticky zobrazuje každodenní nelítostnou realitu hlavního města státu, ve kterém se rozpadá vláda a zákony jsou spíš pro smích. Má naštěstí docela normální délku a tempo, takže nenudí - ale ani nenadchne. Navíc konec byl takový uspěchaný, utnutý, nevím co si o něm myslet. ()

zoze 

všechny recenze uživatele

La familia mi připadal ze začátku jako zajímavý film. Ukazuje život na předměstí hlavní města Venezuely, zároveň je to o znovunaplnění vztahu otce a syna, jenž společně utíkají před smrtí. Otec je slušný člověk, který je nucen krást aby vůbec uživil sebe a syna. Bohužel po pár minutách zpomalí tempo někam hluboko pod bod mrazu a vy se například čtvrt hodiny díváte, jak otec a syn zedničí v nějakém domě, což u filmu který má něco málo přes hodinu je docela dost. Nebýt to tak utahané, nenudilo by to a byl by z toho krásný film. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama