Reklama

Reklama

Záchrana zvířecích sirotků

(seriál)
  • Česko Zázrační sirotci divoké přírody (více)
Velká Británie, 2014, 6x50 min

Hrají:

Olga Merediz (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

První měsíce života zvířecího mláděte jsou často rozhodující. Pokud v této době přijde mládě o matku, potřebuje pomoc. Seznámíme se s osiřelými mláďaty, která dostala druhou šanci. A také s obětavými lidmi.

V první části se seznámíme s osiřelými mláďaty, která dostala druhou šanci. A také s obětavými lidmi, kteří této činnosti zasvětili svůj život. V Austrálii potkáme Dannyho, koalí mládě, které vyžaduje péči dvacet čtyři hodin denně. A také malého klokánka Neila, který se urputně snaží postavit na nohy. V Kostarice budeme sledovat příběh Newbie, půvabného mláděte lenochoda tříprstého, a uvidíme, zda vyhraje svůj boj se zápalem plic.

Ve druhé části se staneme svědky neuvěřitelných příběhů zvířecích sirotků ze dvou zcela odlišných míst. V Austrálii budeme sledovat příběh Stacey, zachráněného mláděte vombata, které si na nový život zvyká jen s obtížemi. A v Kostarice se podíváme, jak pokračuje boj Newbie, mláděte lenochoda tříprstého, se zápalem plic. Všechny naděje na její uzdravení se nyní upínají k novým lékům, které dostala. A mravenečník Al se učí, jak si poradit se svým speciálním jídelníčkem.

Ve třetí části se v Austrálii seznámíme s klokánkem Harrym, který se na konci svého dospívání zoufale snaží o přijetí do tlupy divokých klokanů. V Kostarice budeme sledovat osiřelé lenochodí mládě jménem Pelota. V Austrálii, poblíž centra Melbourne, žije Bev Brownová, která svůj život zasvětila záchraně poněkud neobvyklého druhu, a sice kaloňů. Čekají nás příběhy jejich dlouhé cesty zpátky do divočiny. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Agent24 

všechny recenze uživatele

Tak nějak náhodou jsem zkouknul první díl 3dílného dokumentu Záchrana zvířecích sirotků. Je to hezký dokument. Zvířátka jsou nádherný. Co mě nejvíc štve je to, že když jsem si oblíbil lenochoda Newbieho tak to bohužel nejspíš nepřežije. Život je hold SVINĚ!!! Hned bych ho bral domu je fakt parádní prcek. Je mi ho neskutečně líto. :-( ()

Reklama

Reklama