Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Ethan Sharrett) je zámožný a snad i arogantní právník, Lee (Chase Conner) je dělník, který byl neprávem obviněn z domácího násilí. Klidné přátelství mezi oběma dostává trhliny, když Ben zjistí, že se do Leea zamiloval. (Gaytitulky.info)

Recenze (3)

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* Ve své podstatě jde o romantický film na způsob Zkrocené hory, kde hledají k sobě cestu dva chlapi - teda jen jeden, ten druhý se tomu brání zuby nehty ;-). Takže když se obrníte notnou dávkou trpělivosti, tak se třeba dočkáte šťastného konce. Velmi průměrný, pomalejší a ničím objevný film, který asi časem zapadne do zapomnění - po týdnu od sledování mě obsah filmu vyšuměl z hlavy a to mluví asi za vše. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Ač se jedná o film trochu nižších technických kvalit,  s parametry spíš televizní inscenace, i tak na mě moc hezky zapůsobil a docela jsem si ho užila. Hlavní představitelé, i když ne vždy perfektní, předvedli dobrý výkon. Skvělá chemie mezi nimi. Na tyto poměry také docela pěkná kamera. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem spíše film při jeho sledování řadil do množiny plochých amerických konverzačních snímků průměrné kvality. Příběh se ale rozvinul a dospěl až ke konci a jeho hodnocení jsem zvýšil a hodnotu pro mě má. Herecké výkony byly solidní, asi u dvou postav (ne hlavních), jen průměrné. Osobně mi vadila doprovodná hudba, ten roztoužený, někdy tesklivě smutný klavír mi tam neseděl, byl "nacpán" do každé druhé scény. Mě by se líbil až ke konci filmu a v samém jeho závěru. Jaké bylo moje překvapení, když recenze na IMDb píše o tom samém. Zpracování solidní, celkový dojem mírně nadprůměrný. A kvůli konci se k filmu určitě někdy vrátím a vím na sto procent, že titulky někdo přeloží, aby byl snímek dostupný všem ... 8758 ()

Reklama

Reklama