Reklama

Reklama

Search History

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2016, 4 min

Režie:

Neil Stevens

Scénář:

Neil Stevens

Hrají:

Neil Stevens
(další profese)

Obsahy(1)

Manželka sa úplnou náhodou dostane do internetovej histórie svojho muža a všetko naznačuje tomu, že sa ju snaží zabiť. Inšpiráciu chce muž nájsť vo vrahovi, ktorý zabil svoju manželku a zo súdu vyviazol bez trestu. Skutočnosť je však úplne iná. (Marceloo)

Recenze (2)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Manželka sa úplnou náhodou dostane do internetovej histórie svojho muža a všetko naznačuje tomu, že sa ju snaží zabiť. Inšpiráciu chce jej muž nájsť vo vrahovi, ktorý zabil svoju manželku a zo súdu vyviazol bez trestu. Skutočnosť je však úplne iná. - Zaujímavý nápad, ktorý by mohol fungovať lepšie v celovečernej podobe s rozumne napísaným scenárom. Tu je však vidieť až prílišný amatérizmus a tomu vôbec nepomáhajú výkony neschopných a nesympatických hercov. Menší odkaz na The Silence of the Lambs by však mal vyčariť úsmev na tvári každému. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jen debil nemá zaheslovaný počítač a když už, tak si přeci smaže historii prohlížeče. Jasně podpantofláci asi ne…Až neuvěřitelně ukecaný krátkometrážní kousek, téměř bez jakéhokoliv zajímavého děje – tak tomu říkám pěkný průser. Nulová atmosféra (ten jeden záběr na svázaného s indulonou…to nezachrání. Uvažoval jsem nad ODPADEM ale za ty závěrečné Google titulky přece jenom jednu dám… ()

Reklama

Reklama