Reklama

Reklama

Americká volební noc

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2016, 510 min

Obsahy(1)

Mimořádné vysílání České televize ke sčítání výsledků prezidentských voleb v USA. Jak dopadne souboj Hillary Clinton a Donalda Trumpa? Přímé přenosy, analýzy, komentáře aktérů a vstupy zpravodajů z celého světa. (Česká televize)

Recenze (4)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Je skvělé, že na ČSFD se objevují i tyto pořady, které mají s filmovou tvorbou relativně velmi málo společného. Nicméně, jakákoliv byť slušně míněná kritika na stránkách ČT nebo na jejím FB mizí rychlostí, která dokazuje, že ČT má tu cenzuru setsakra dobře zmáknutou. Tak aspoň tady se sluší připomenout, že dohra v podobě jednání Rady ČT a jejího „upozornění“ vedla sebejisté jedince typu kariéristy Klubala (ano, to je ten „unesený“ v Iráku…) k zcela drzému požadavku, aby Rada své hodnocení odvolala. Co se dá dělat, to co nám ČT předvádí, má jedinou alternativu – ČT prostě zrušit a nenechat se vydírat kecy o kultuře, dětech, sportu a bůhví o čem ještě. Z mladých let pamatuji vysílání komunistické televize a tehdejší Zelenkové by měli z dnešních Klubalů radost. Je dost smutné, že nikdo ČT nepřinutí přestat vysílat tendenční zprávy (komentované zpravodajství je stejný nesmysl jako třeba pozitivní diskriminace), jednostranně zaměřené reportáže, které slouží zájmům pečlivě vybraných spřízněných jedinců i skupin nebo nakonec třeba i – reklamy. To, jak dokážou v ČT (opět s arogantní přezíravostí vůči všem protestům) ignorovat fakt, že reklama (ani ve formě tzv. sponzoringu pořadů) prostě díky oněm šesti miliardám za poplatky co dělat, vede člověka k představám o pořádné explozi, po které by na Kavčích Horách zbyla ohořelá díra….kdyby měl člověk popsat, co je všechno v ČT odporné a odpuzující, vylhané a obrácené naruby, nestačilo by mu několik stran textu. Americká volební noc o české televizi vypovídá všechno a snad jediné komické na celé věci je to, že zatímco všechny díly neuvěřitelně stupidního pořadu Sama doma jsou běžně na stránkách ČT dostupné v archivu, tenhle „majstrštyk“ se pro jistotu ztratil. Rozeřvaní a hloupí čeští novináři (čest těm několika výjimkám – ve zpravodajské redakci ČT je ale nehledejte) se neustále dožadují odstupování politiků, často i za úplné kraviny, ale že by autoři Americké volební noci, či jak se ta perla jmenovala byli alespoň trochu sebekritičtí a aspoň s prominutím drželi h..u, to se tady nestane. A ještě smutnější je, že ani před volbami tuhle absurdní situaci nikdo neřeší a ani na ní nepoukazuje. ()

ČR odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji, opět jste ukázali,že jste propagandistická neolevičácká sluníčková sebranka. Podle not z Bruselu jste špinili Trumpa, špiníte Brexit, špiníte Orbána....Vaše kyselé xichty při výhře Trumpa, jsou pro mně odměnou za tu neobjektivní žumpu co jsem sledoval. Dle vašich prognoz : padnou trhy, Donald vlastní atomové zbraně(hláška večera), hispánci utečou do Kanady :-) a M. Obama bude příští prezidentkou..(Jo, ale v Ugandě) ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, jak se moderátoři ČT ani nesnažili skrývat zklamání z vítězství Trumpa. Jen dokázali, jak je ČT liberálně extrémistická, snaží se o indoktrinaci diváků, že pouze promigrační politika, eurofederalizace a propagace LGBT je ten správný pokrokový názor. Její nenávist vůči konzervativním hodnotám je u veřejnoprávní TV neakceptovatelná!!! Koncesionářské poplatky jsou okrádání občanů, které nelze tolerovat a dne tomu není jinak, jak ČT propaguje Bidena. Upřímně doufám, že Trump opět zvítězí, protože pro západní civilizaci je nezbytné, aby v Bílém domě byl republikán.... ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné z čeho platíme daně. Viděl jsem cca 30 minut a stačilo. Za těch 30 minut tam nevystoupil ani jeden člověk co by volil Trumpa samí lidi co se z Hillary udělaly do toho překlad z Cnn, který vypadal jako by se dotyčná paní vzbudila a oni po ní něco chtěly . Vrchol stupidity byl rozhovor s americkým velvyslancem u nás, který byl ve stylu pocházíte ze státu kde vyhrála Hillary, ale byly tam i lidi co volily Trumpa co na to říkáte a řekly to ve stylu jako by to bylo něco hrozného a měly snad za to umřít bože je tam demokracie a jestli se jim to nelíbí můžou zkusit se podívat na volby v Severní Korei nebo Rusku. ()

Reklama

Reklama