Reklama

Reklama

Druhá světová válka: Peklo v hlubinách

(seriál)
  • Česko Peklo pod hladinou (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Seriál se zakládá na skutečných událostech a pokouší se zmapovat lstivou hru podmořského boje. Vydává se při tom po stopách nejslavnějších ponorkových hlídek druhé světové války.

1. Vlčí smečka: Otto Kretchmer vede první úspěšný německý ponorkový útok, ale Spojenci vrací úder pomocí nové protiponorkové technologie.

2. Hitlerova pomsta: Němci se snaží využít chaosu po Pearl Harboru, a proto zahajují překvapivý ponorkový útok proti Atlantské pobřežní přepravě.

3. Amerika vrací úder: Je to přes rok, co útok na Pearl Harbor zmrzačil americkou námořní flotilu. Nyní se kapitán Dudley Morton z USS Wahoo rozhodl situaci změnit.

4. Rozhodující střetnutí: V březnu 1943 byly napadeny dva spojenecké konvoje v největší námořní bitvě války, která Spojence málem stála Atlantský oceán.

5. Zkáza torpédoborce: Červen 1944. Šest spojeneckých oddílů sledujících japonské obchodní lodě se ocitne v nebezpečí, když jejich tajnou misi odhalí nepřítel.

6. Konečná cesta: Po ztrátě mentora a přítele Dudleyho "Mushe" Mortona se Richard Hetherington O'Kane rozhodne napadnout s USS Tang japonské přepravní lodě. (National Geographic)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Volodimir2 Jiné
12.04.2020
ceskyhonza DVD
16.08.2019
apokar Jiné
28.02.2019
GarGG Jiné
24.02.2019
st3f0o Jiné
16.02.2019

Reklama

Reklama