Reklama

Reklama

Čínský obchodník

  • Čína Zhong guo tui xiao yuan (více)
Trailer 1

Yan Jian, mladý čínský IT inženýr, se dobrovolně vydá do severní Afriky, aby pomohl společnosti, pro kterou pracuje, vyhrát soutěž. Vítěz může vlastnit právo kontrolovat komunikaci mezi jihem a severem. Francouzský špión Michael pracuje pro Západ. Jeho šéf mu nařídil vycestovat do severní Afriky a vyhrát soutěž, což jim umožní ovládat velké nerostné zdroje Afriky. Pro úspěch akce najal nejlepšího žoldnéře v Africe, Laudera a bývalého generála Kabbaha. Yan odhalil jejich spiknutí. Je jediný, kdo je může zastavit. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tyson docela jede. Před časem se porval s Donniem Yenem, nedávno s Van Dammem a teď dostal po čuni od Seagala v jedné z jeho nejmenších roli. Naproti tomu se z Tysona stává regulerní (i když mizerný) herec, protože zde hraje prakticky hlavní roli. Rozhodně se nejedná o Seagalovku a pokud ho považujete za hlavní lákadlo, budete zklamaní. Ve výsledku to ani není žádný akčňák a hlavně to není dobrý film. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tak toto je riadny mix. Zvykne sa to nazývať gýč. Inač ten súboj v úvode je pre dospelého diváka, čo má už mnoho filmov napozeraných trošku trápny. Pre deti a dorast to stačí ako v 90tých rokoch na postkomunistické deti kadejaký "Karate Tiger", "Americká Ninja" a podobne. Tiež som bol z toho paf, a keď si to po rokoch pozriem opäť, tak sa čudujem ako som mohol tie filmy tak žrať. Steven Seagal už nevie do čoho by pichol a zrejme ten Tan Bing je jeho nejaký kamarát a chcel mu pomôcť v kariére. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Kult z toho nebude, na to si tí dvaja páni z plagátu potykali len veľmi krátko, ešte aj legendárny fight odbili už v úvodnej štvrťhodinke. Ale film obstojí aj bez nich. Minimálne nejde o žiadnu lacnotu, ani honenie sa v mene pomsty, čaká tu solídna výprava a neokukaná naháňačka o telekomunikačnú nadvládu. Tá sa síce tvári, že končí už od polovičky, no zakaždým, keď čakáte titulky, sa otrasie a pokračuje ďalej. Akcie nebolo málo, ba dokonca sa v nej často motajú tanky, obrnené transportéry a používajú zbrane aké by bežný smrteľník nezdvihol, i tak by som pristál ešte väčší masox. Zvlášť, keď film už zo seba nezlepí nálepku stretnutia dvoch legiend. Mimochodom viac priestoru pre tú z boxerského ringu. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Michael (Clovis Fouin) se za pomoci Kabbaha (Mike Tyson) v blíže nespecifikované africké zemi snaží vyvolat občanskou válku a získat zakázku na vybudování mobilní sítě. Soutěže se také účastní čínský DH Telecom, který zastupuje Yan Jian (Li Dongxue)... Zlí jazykové tvrdí, že se Steven Seagal a Mike Tyson při natáčení souboje na place vůbec nepotkali. Seagal natáčel s kaskadérským doublem a Tyson také. Ono by se tomu dalo i věřit, protože při společné bitce není jediný záběr, kde by bylo současně vidět oběma protagonistům přímo do obličeje. Potvrzeným faktem je, že Stevenův kaskadérský double byl Kevin Lee, který má foto z natáčení v galerii na IMDb. Film je hodně rozporuplný, ale jsou tam momenty, které dokázaly pobavit. HODNOCENÍ 50% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tim Tysonem si nejsem v herecký kariéře jistej asi jako Koháka. Seagala už nebaví očividně ani hlavní role, takže ze sebe vypotí maximum hned ze začátku a pak už jenom občas do nějaký scény vykukuje. Timpádem hl. aktér neznámej číňan, co snad ani neni herec a je mi těžce šumafuk stejně jako děj a celej tenhle film i když jsou tam hezký místa a vizuál voní jak letní dovolená. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Mike Tyson a Steven Seagal mají ve filmu souboj, který Seagal neabsolvoval celý. Očividné to je při zpomaleném přehrání a vysvětlení je velmi prosté, protože Kevin Lee na filmu pracoval jako Seagalův kaskadérský double. (Rominator)

Reklama

Reklama