Reklama

Reklama

Rodinný život

(festivalový název)
  • Chile Vida de familia (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zdánlivě spokojeně usazená rodinka odjíždí na několik měsíců do Paříže. Kamera však překvapivě zůstává v prázdném rodinném domě ve společnosti samotáře Martína – vzdáleného příbuzného, jenž bere pod svůj dohled dům a toulavou kočku Mississippi. Čtyřicátník bez manželky, dětí a pravidelného zaměstnání chtěl původně využít nové základny k přemýšlení a překonání otcovy smrti. Opuštěné hnízdo si však cizince zvláštním způsobem podmaňuje, probouzí v něm netušené a nevyhnutelné tužby. Jeho jednání se nevědomě podřizuje rutinám zaběhnuté domácnosti. Když se na scéně objeví svobodná matka Pachi, Martín ji spontánně a bez obav z důsledků přijímá do vlastního vybájeného rodinného zázemí, aniž by původní rodina cokoli tušila... (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

sestrad 

všechny recenze uživatele

Mně ten film přijde velmi přesný v pojmenování pár současných témat a otázek: dá se takhle bez závazků žít i kolem čtyřicítky? Co se při tom získává a co se přitom ztrácí? Je možné to změnit? ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Příjemný film. Muž, který nemá vlastní život - alespoň nám jej neprozradil - si na tři měsíce "vyzkouší" život někoho jiného. Získá či dosadí si do něj dům, kočku, akademické postavení, skvělou partnerku s dítětem a vlastní dítě. Nic z toho si ale nemůže ponechat a tak mizí bez rozloučení zpět do života, o kterém nic nevíme. Hezká hříčka. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama