Reklama

Reklama

Pihu

  • Indie पीहू

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nechcela som tento film vidieť, a predsa som sa pozrela a musím povedať, že jediné nad čím som celý film premýšľala bolo, že čo za rodiča nechá hrať 2 ročné dieťa v niečom takomto. Áno je podľa skutočnej udalosti, malá herečka možno nevnímala čo hrá a čo sa natáča, ale jej skutoční rodičia sa nelíšia moc od filmovej matky. Inak mi celý dramatický príbeh prišiel citovo poddimenzovaný, málo vyhrotený a v zásade sa ma citovo nejako silne nedotkol. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Příběh dvouleté holčičky, která měla velkou smůlu na svoji matku, neb ta se rozhodla řešit neshody se svým mužem tím nejhloupějším způsobem, a to sebevraždou. Náhle se tak ocitá sama uprostřed velkého bytu a společnost jí dělá pouze tělo matky, ale i plno nástrah, které se za zdáním bezpečí domova skrývají..... Snímek bych zařadil do kategorie „zvláštní a jiné“. Nese se na vlně jemně umělecky laděné tvorby. Jelikož opravdu celou hodinu a půl sledujeme pouze snažení a činnosti jedné malé holčičky, nebude to film pro každého. Sám bych řekl, že to kratší mohlo být určitě. Občas nejsou úplně vychytány momenty, kdy dívenka křičí, či pláče s tím, jak se ji hýbe pusa, ale to jako zásadní problém nevidím. Žena, kterou by někdo mohl označit za matku mě opravdu vytočila svým stupidním a sobeckým chováním, vskutku neuvěřitelné! Dcerku si nejprve chtěla vzít s sebou, ale pak se zachovala jako „hrdinka“ a nechala ji jen tak napospas osudu. Hlavní je, že živou. Výběr ústřední postavy se zato povedl na výbornou. Pihu M. V. byla velmi sympatická a roztomilá. S hodnocením to bylo poměrně složitější. Jak k tomu mám přistoupit? Přece jen, neděje se tam toho mnoho, ale mělo to duši. Na nic si to nehrálo, ani nesdělovalo světu nějakou „pravdu“. Bylo to prostě čisté a opravdové, což nakonec vedlo ke slabším čtyřem hvězdám. Jsou to jiné čtyři hvězdy, než dávám klasice a k filmu se už vracet nebudu, ale po závěrečných titulcích jsem to tak cítil. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nočná mora každého rodiča. To dieťa sa fakt dostane do väčšiny nebezpečných situácií, ktoré bežného človeka napadnú. Divil som sa, že niekto nechá svoje dieťa hrať v takomto filme, aj keď asi nebola vystavená žiadnemu nebezpečenstvu. Vyzeralo to dosť reálne. Dievčatko je veľmi zlaté a šikovné. 7,3/10. ()

Reklama

Reklama