Reklama

Reklama

Lesní lupiči


Epizoda 6 (E06)

(epizoda)
Belgie, 2017, 46 min

Předloha:

Louis Paul Boon (kniha)

Hudba:

Hans Mullens
(další profese)

Obsahy(1)

Héloïse se dozví pravdu o svém bratrovi a vrátí se domů. Železný Simon vypíše odměnu na Tinckeho hlavu. Jan vymyslí odvážný plán, který má zvrátit osud. (Netflix)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec jsem nečekal, že by mě tvůrci seriálu chtěli vytrhnout z mého pohodového sledovacího modu, ale v šesté epizodě přišel dokonalý WTF moment, když jedna z postav předvedla regenerační schopnosti hodné téměř Wolverina. I tak jsem ale nesnižoval hodnocení, protože si mě tvůrci získali velmi realistickými kousky mozku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už iba z počtu hodnotení je vidieť, ako tento seriál v našich končinách oslovil masy...Brue má plán, ako Anne-Marie a Isabelle zaistiť dôstojný život, musí však dostať Jana, ktorý sa ukrýva v cigánskom tábore. Do toho prirátajme satanský rituál v katolíckom kostole, to že film vznikol v krajne neoliberálnom Belgicku a pochopíme, prečo má táto hlúposť tak vysokú sledovanosť. Dobové kostýmy a miestami zaujímavý dej držia tento seriál na hranici toho, že sa nato ešte ako tak dá pozerať, ale je to zbytočne dlhé a hlavne nudné. ()

Reklama

Reklama