Reklama

Reklama

Zavolej tátovi

(festivalový název)
  • USA Call Your Father
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2016, 20 min

Obsahy(1)

Generační výpověď řešící příběh jednoho nočního rande mezi padesátiletým Gregem a čtyřiadvacetiletým mladíkem, který však nešetří notnou dávkou sobectví a ironie. Vyplývající situace pak ne zcela odpovídají Gregovu počátečnímu očekávání. (Mezipatra)

Recenze (3)

easaque 

všechny recenze uživatele

5* Patřím k padesátníkům a odnáším si z tohoto gay kraťasu ten pravý pocit soucítění, sounáležitosti a nepochopení s mladší bezproblémovou generací. Nedá se vše generalizovat a vím, že k tomuto dospěje většina lidí. Prostě tentokrát se mi trefil do nálady a doporučuju ... do konce roku je k shlédnutí tady a zvyšuji hodnocení. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

První ze dvou Firstmanových filmů zde uvedených byl pro mě zajímavý, konverzační, ale přes mnou neočekávaný závěr přeci jen nějaký ten závan režisérovy osobnosti a současně i herce tam byl. Klidně to mohlo být i naopak, výjimka potvrzuje pravidlo a nebo že by starší generace byla vždy taková a mladší onaká? Rovněž slušně herecky podáno ... 5655 ()

Reklama

Danqo 

všechny recenze uživatele

Fakt to malo tempo aj myšlienku, takže ostatné gay kraťasy to prevyšovalo. Veľmi zaujímavý stret – hovorí sa o stretnutí generácií, avšak ja by som skôr povedal pováh: do seba zahľadeného instantného chlapca so zrelým mužom snažiac sa pochopiť situáciu, v ktorej sa ocitol. Mini spoiler: trochu obdivujem výdrž postavy Grega, pretože ja by som poslal takého šulina do prdele už na sieti. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama