Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben (Preston Sadleir) a Aaron (John P. McGinty) se denně potkávají na cestě do práce, a jelikož mezi nimi přeskočí jiskra vzájemné sympatie, začnou spolu chodit, což je zpočátku pro Bena velká výzva, protože Aaron je němý, a proto se musí dorozumívat pomocí znakové řeči. I když by se dalo říct, že jsou ze vzájemně různých „smyslových“ světů, zažívají jako jiné páry stejné radosti, ale i strasti, které jsou zatěžkávací zkouškou pro jejich vztah. (Stanislaus)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

V průběhu tohoto "němého" filmu z 21.století jsem si říkal ... "jo, dobrý průměr, z šedi vystupuje dílko jinakostí, klukům ten vztah až tak na 100% nevěřím, především Benovi." Po zhlédnutí se ve mě vše "rozleželo", film se pěkně vyloupl, vše do sebe zapadlo a místo hodnocení mezi 4 až 5 mě po zásluze vyšla šestka, a to bych mohl ještě přidat. Netradiční zpracování tradičního vztahu prošpikované záběry stanic a metra z Horního Manhattanu ... 6657 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Základním příběhem nepřináší Sign nic nového, ale svým hudebním provedením a především atypickou komunikací mezi postavami se filmu daří vyčnívat nad ostatními, tematicky podobnými kousky. Na jedné straně je slyšící Ben, na té druhé je němý Aaron - dalo by se skoro říct, že jsou z různých "smyslových" světů, ale i přesto sdílí radosti i strasti ostatních párů. I přes takřka absolutní absenci slov má Sign svou výpovědní hodnotu a dokáže oslovit svým upřímně odvyprávěným, i když lehce klišé příběhem. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama