foto

Preston Sadleir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Love on Iceland (TV film)
2019 The Informer
2018 Oni 2: Noční kořist
2017 The Holdouts (TV film)
2016 Sign
2014 Pět nejlepších

TV seriály

2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Fathers and Sons (S03E10)
2012 High Maintenance (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)
First Christmas (S01E11)
Ve znamení raka (TV seriál)
Strašidla (S02E04)
2006 Everwood (TV seriál)
Čeho je moc, toho je příliš (S04E14)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Apprentice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky