Reklama

Reklama

Koncert skupiny Tublatanka

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Československo, 1989, 49 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu. (STV)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tvorbu hudobnej skupiny Tublatanka už nesledujem dlhé roky. Tie sračky čo hrajú teraz ma vôbec nezaujímajú. Avšak v dobách socialistického Československa som na ich songoch vyrastal. Maťo Ďurinda (spev, gitara), Paľo Horváth (basová gitara) a Ďuro Černý (bicie) boli borci, ktorí priniesli energiu a svieži život do mŕtveho slovenského rocku. Takže záznam ich koncertu z roku 1989, ktorý odohrali v bratislavskom PKO, ma velice potešil. Vtedy bola Tublatanka v najsilnejšej zostave a v najlepšej forme. *** ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

28letý Maťo Ďurinda byl sexy. Čistokrevný rock produkovaný Tublatankou není můj šálek kávy (snad s výjimkou balad) a tak spíš koukám jen po pěkných klucích. Ale to je na koncert dost málo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Toto si zapamätajte: Pravdu nikdy nezabijú." Obávám se, že už ji zabili, ale to je jedno, protože Vo veĺkej škole dní to Dnes rozhodně Skúsime cez vesmír, kde zaručeně potkáme Žeravé znamenie osudu a ještě nejeden skvělý hit. Mě prostě vždycky fascinovalo, jak tato trojice dokázala vyprodukovat z minima nástrojů tak hutný zvuk. A když jsem viděl tento koncert, tak jsem měl docela chuť postavit se mezi bratislavské hroziče a pořádně si to užít. Jen si nejsem úplně jistý, jestli jsem si to už neužil, protože v roce 1989 jsem určitě v Bratislavě na Tublatanku zabloudil, ale moje děravá paměť mi odmítá odpovědět, jestli to byl tento koncert. ()

Velislav 

všechny recenze uživatele

Živý výber z druhého a tretieho albumu ("Skúsime to cez vesmír", "Žeravé znamenie osudu") našej najväčšej ortodoxne (hard)rockovej kapely v najsilnejšej zostave s lídrom Maťom Ďurindom, spevákom a basgitaristom Paľom Horváthom a už nebohým bubeníkom Ďurom Černým v legendárnom a už zničenom PKO. 9/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Setlist kapely pozostával z albumov "Skúsime to cez vesmír" a "Žeravé znamenie osudu": 1. "Prišiel môj čas", 2. "Stojím, padám", 3. "Žeravé znamenie osudu", 4. "Láska, drž ma nad hladinou", 5. Neváham", 6. "Tuláčik s dobrou povesťou (Judáš)", 7. "Skúsime to cez vesmír", 8. "Dnes", 9. "Vo veľkej škole dní", 10. "Pravda víťazí". (Velislav)

Reklama

Reklama