Reklama

Reklama

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios

(seriál)
  • USA Exploring Movie Studios: Warner Bros. Studios
všechny plakáty
Celý film
Česko, 2017, 37 min (Minutáž: 7–12 min)

Režie:

Martin Pomothy

Scénář:

Martin Pomothy

Hrají:

John Kourounis (průvodce), Tereza Srbová (průvodce), Martin Pomothy (průvodce)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Exkluzivní 4-dílný doku-seriál ČSFD.cz z kalifornských Warner Bros. Studios. Zakladatel ČSFD.cz Martin Pomothy a česká herečka Tereza Srbová procházejí ve studiích místy, které je možné vidět na turistické prohlídce s průvodcem, ale není povoleno na nich natáčet. Jejich průvodcem je nejlepší z průvodců Warner Bros. Studios, americký herec a moderátor John Kourounis. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze uživatele Martrix k tomuto seriálu (2)

Jakékoliv náměstí & Venkovní lokace (2017) (E01) 

Dobrý, pár opravdu zajímavých věci (ahááá, bambus není původní rostlina Kalifornie :o)), ale hlavně si člověk i z těch pár minutek vyprávění udělá představu, kolik práce (a často absurdní) stojí za tím "oblbnout" oko diváka. Na jednu stranu je to jednoduchý princip, ale dát to všechno dohromady...to jsou pak ty dlouhatánský titulky na konci filmu, kde je třeba pět týpků, kteří barvili listí na zeleno :o) ()

Archiv & Rekvizity (2017) (E02) 

Je to stejné, jako dívat se na video návštěvy jakéhokoliv jiného muzea, nebo atrakce...v člověku to spíš evokuje chuť jet tam sám a vidět to na vlastní oči, protože takto je to nedostečné. V tomto případě to bude muset stačit, ale lehká rozmrzelost tady pořád je. Tereza je vtipná, týpek je korektní, Pomo většinu času oněměl úžásem a užíval si to tak nějak bokem sám v sobě...úplně chápu, nebo se snažil trochu to oživit...trochu trolím způsobem, ale taky chápu. Tentokrát jsme se nedozvěděli nic moc nového, spíš nám bylo letmo ukázáno, co se dá vidět. Ale i tak dobrý. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama