Reklama

Reklama

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios


Archiv & Rekvizity (E02)

(epizoda)
  • USA The Archive & Prop House
Celý film
Česko, 2017, 12 min

Režie:

Martin Pomothy

Scénář:

Martin Pomothy

Hrají:

John Kourounis (moderátor), Tereza Srbová (moderátor), Martin Pomothy (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Návštěva "The Archive" - exhibice původních kostýmů a rekvizit ze superhrdinských filmů DC Comics a kouzelného světa Harryho Pottera a Fantastických zvířat, plus návštěva největší půjčovny filmových rekvizit na světě, čítající více než půl milionu artefaktů. (ČSFD.cz)

Videa (1)

Celý film

Recenze (11)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz prvy diel nebol o nic zabavnejsi ako milion nicnehovoriacich propagacnych dokumentov, ktore su na kdejakom DVD, ale druhy diel ma uz vôbec nebavil, kedze sa venuje hlavne rekvizitam z filmov, ktore ma nebavili. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia časť touru po štúdiach Warner Bros. Tentokrát je to The Archive, asi najväčší prop house na svete. Opäť som dozvedel kopec nových vecí a aspoň trochu som zistil ako to vlastne vo vysnívanom Burbanku vyzerá. Uvítal by som dlhšiu stopáž a viac vecí. Aj kvôli tomu dávam 5*, lebo predsa len tie miesta nemá každý možnosť navštíviť. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Props to Martin (and WB) for this. "Props". Chápeme? Škoda, že stopáž je taková, jaká je, ono se toho očividně dost ve střižně ztratí a tak zůstává jen to, co je opravdu okaté. Člověka by možná zaujaly spíš ty drobné detaily, jako z prvního dílu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stejné, jako dívat se na video návštěvy jakéhokoliv jiného muzea, nebo atrakce...v člověku to spíš evokuje chuť jet tam sám a vidět to na vlastní oči, protože takto je to nedostečné. V tomto případě to bude muset stačit, ale lehká rozmrzelost tady pořád je. Tereza je vtipná, týpek je korektní, Pomo většinu času oněměl úžásem a užíval si to tak nějak bokem sám v sobě...úplně chápu, nebo se snažil trochu to oživit...trochu trolím způsobem, ale taky chápu. Tentokrát jsme se nedozvěděli nic moc nového, spíš nám bylo letmo ukázáno, co se dá vidět. Ale i tak dobrý. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mě také bavilo. Sice první epizoda byla záživnější a zajímavější, avšak na rovinu mohu říct, že do takového WB Archivu a Domu rekvizit bych se také rád podíval. Sranda je, že každé další světoznámé a velké filmové studio má jistě něco podobného a každý filmový fanoušek by si tam našel to, co ho zajímá a láká. Já bych třeba rád viděl všechny rekvizity z Jamese Bonda. :) ()

Galerie (10)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama