Reklama

Reklama

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios

(seriál)
  • USA Exploring Movie Studios: Warner Bros. Studios
všechny plakáty
Celý film
Česko, 2017, 37 min (Minutáž: 7–12 min)

Režie:

Martin Pomothy

Scénář:

Martin Pomothy

Hrají:

John Kourounis (průvodce), Tereza Srbová (průvodce), Martin Pomothy (průvodce)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Exkluzivní 4-dílný doku-seriál ČSFD.cz z kalifornských Warner Bros. Studios. Zakladatel ČSFD.cz Martin Pomothy a česká herečka Tereza Srbová procházejí ve studiích místy, které je možné vidět na turistické prohlídce s průvodcem, ale není povoleno na nich natáčet. Jejich průvodcem je nejlepší z průvodců Warner Bros. Studios, americký herec a moderátor John Kourounis. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze uživatele cheyene k tomuto seriálu (4)

Jakékoliv náměstí & Venkovní lokace (2017) (E01) 

Perfektní pohled do zákulisí světa filmu, do kuchyně, kde se to všechno uvaří a my to poté v kinech či doma z pohodlných gaučů hltáme. Díky za takový počin, těším se na další epizody! ()

Archiv & Rekvizity (2017) (E02) 

Tohle mě také bavilo. Sice první epizoda byla záživnější a zajímavější, avšak na rovinu mohu říct, že do takového WB Archivu a Domu rekvizit bych se také rád podíval. Sranda je, že každé další světoznámé a velké filmové studio má jistě něco podobného a každý filmový fanoušek by si tam našel to, co ho zajímá a láká. Já bych třeba rád viděl všechny rekvizity z Jamese Bonda. :) ()

Automobilový trezor (2017) (E03) 

Ačkoliv nejsem skalní fanoušek Batmana a tato epizoda se věnuje pouze Batmobilům, užil jsem si ji a hltal ji s otevřenou pusou. Dobrá práce. Těším se na 4. díl. ()

Úsek 48: Ze scénáře na plátno (2017) (E04) 

Pro mě osobně je tato epizoda spolu s tou první suverénně nejlepší a nejchytlavější. Trošku až návštěvníkům WB Studios závidím. Kdo by si nechtěl sednout na pohovku z Přátel? Stát na terase, kde stával Charlie Harper a balil tam ty svoje seriálové holky? Odnést si suvenýry a třeba i fotku/video se zeleným plátnem, resp. obrazem, co se na něm promítne? Filmařina je strašně zajímavá práce, náročná i zábavná, ale pokud se výsledek vydaří a dostaví se úspěch, je to pro všechny určitě velké zadostiučinění. Za sebe říkám, že Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios je super dokumentární pořad. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama