Reklama

Reklama

Treaters

všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Velká Británie, 2017, 9 min

Obsahy(1)

Tri deti sa na internete dohodnú, že pôjdu počas halloweenskej noci koledovať. Ale nie úplne tradičným spôsobom... (Marceloo)

Recenze (2)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tri deti sa na internete dohodnú, že pôjdu počas Halloweenskej noci koledovať. Ale nie tak úplne tradičným spôsobom. - Najkrajší sviatok pre hororových fanúšikov je tu a krátkometrážny horor Treaters je perfektnou záležitosťou pre Halloweenske ráno. Deti majú pekné masky, kostýmy a Halloweenska atmosféra sú vytvorené perfektne a na malej ploche dokáže tento horor viackrát prekvapiť, takže odporúčam tých deväť minút obetovať. + herečka z The Snare ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsou vážně koledníci k pohledání a svým způsobem i k popukání. Hororový short s nádechem černé komedie není vůbec špatnou podívanou, jak jsem si zpočátku myslel. Povedená trojka a jejich „loupežné choutky“ jsou okořeněny nejen nešikovností jednoho z nich, ale i zvrácenou formou přátelství těch zbylých dvou. No a k tomu babča s brokovnicí. Párkrát jsem se u toho zasmál – no a ten konec byl taky zajímavým zpestřením. ()

Reklama

Reklama