Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osud úspěšného architekta Diega a chudé Olvido spojí letecká nehoda. Jejich láska na sebe nenechá dlouho čekat. Stojí jí však v cestě mnoho lidí v čele s rodinou Molinových, které jde jen o peníze... (TV Prima)

Recenze (5)

caerol 

všechny recenze uživatele

Tak není to špatná telenovela, ale některé díly jsou až moc zdlouhavé a nudné. Jinak mi dvojice Diega a Olvido sedla a hezky se na ně koukalo. :) Navíc role té macechy za mě úplně Top. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Asi 1/3 seriálu byla dobrá, CZ dabing ok, herci sympatičtí, pěkná znělka s písní "Quiero Decirte" od Daniel Elbittar (ve filmu Diego Rivas). ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Zacnu tím, ze telenovely absolutně nesleduji a odmítám. Viděla jsem snad jednu před patnácti lety snad . Tuhle jsem začala sledovat absolutně náhodou. Převážně sledují horory a psychothrillery a mohu vám říct, ze tahle telenovela zajížděla až tak daleko, ze psychicky teror na diváka byl az neskutečny. O tom později.Začíná to naivně, skoro az debilne. Chudá Olvido (mimochodem nádherná Melissa Barerra) a bohatý Diego (Daniel Elbittar) se do sebe zamilují. Všechno je super, dokud se mu nevrátí paměť a on se nevrátí do města. A na scénu přichází ďábel v ženské podobě Írán(Cecilia Ponce). Asi jediná, kvalitní herečka v seriálu. Ta by se neztratila v kdejakem psyho hollywoodském snímku. Pak už začíná nejspíš klasický scénář telenovel. Série intrik, totalne debilni chování hlavních postav, neskutečný teror na hlavni hrdinku, vraždy, únos dítěte, policie neschopná něco vyřešit, vydírání, pomsta. I nějaká láska tam bude, ale pozor na telenovelu nic extra. Nedam pět, zato, ze i konec byl převážně jen o zaporacich a většina postav hrála příšerné. Obzvlášť Angustias u ni člověk nevěděl, zda hraje, nebo zrovna nepozuje do objektivu. Ale své kouzlo tato telenovela ma a na odpad rozhodne není ani náhodou. Za mučení, šílenství, postřelení ,únos plánováne vraždy hlavni hrdinky, by se nemusel stydět, kdejaky horor P.S. tak vystajlovany seriál jsem nikdy neviděla. Pastva pro oči. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama