Reklama

Reklama

Nejdrsnější věznice světa

(seriál)
  • Velká Británie Inside World's Toughest Prisons
Trailer
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, (2016–2023), 21 h 17 min (Minutáž: 44–53 min)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Investigativní novináři se dobrovolně nechají zavřít do těch nejhorších světových věznic, kde vládne strach a brutalita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Nahlédnutí do drsných vězeňských cel světa. Taková jasná volba, když se nudíte a chcete si pustit nějaký dokument na YouTube. | 1.díl (90%), 2.díl (60%), 3.díl (60%), 4.díl (60%) > Průměr: 60% (3*) | ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

chvíli mi trvalo si zvyknout na formát,ale je celkem možné že zkraje to byla chyba i Paula Connellyho,který mi jako "moderátor" neseděl.S nástupem Raphalea Rowea šla kvalita nahoru a i když tahle série není nic co bych musel vidět opakovaně a nebo bych netrpělivě vyhlížel další díly,zabaví solidně.Ve finále bylo zajímavé sledovat v jakých extrémech se vězeňské systémy pohybují.Od těch přelidněných,špinavých,kde náprava nehrozí omylem až k těm co vypadají spíš jako hotel,vězni jezdí pracovat mimo vězení a na celách mají playstation.Ani jedna cesta není úplně dobře,nicméně to je obecně na větší diskuzi,kterou tahle série stějně nevyvolá...60% ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série a velké zklamání na to jaký měl tento nápad potenciál... Týpek se tváří, jak je ve strašném nebezpečí, jak každou vteřinu hrozí vzpoura, jak je z toho vyklepaný, jak je strašně nebezpečné mluvit s vrahem... Přitom má za zadkem furt minimálně kameramana a osvětlovače, dozorce na blízku a všechno je domluvené... Výsměch... Jedná hvězda za to, že se člověk koukne do těch věznic... Paul Connelly je tragéd a málem jsem to kvůli jeho výkonu nevýkonu vzdal....  Pak však přišel Raphael a seriál dostal neskutečný impulz a strašně mne to začalo bavit. Raphael to pojal úplně jinak, nebrečí, nefňuká a je na něm vidět, že ví, jak to ve vězení chodí z vlastní zkušenosti. Je to Netflix, takže hlavně části týkající se rozhovorů jak s vězni, tak dozorci je potřeba brát s véééélkou rezervou, ale je strašně zajímavé podívat se na vězeňský systém v různých zemích, jaké udělují tresty za ty samé zločiny a hlavně na ty velké rozdíly v prostředí ve kterém jsou vězni zavřeni. Líbí se mi to! ()

martinolcz 

všechny recenze uživatele

Od tak zajímavé námětu jsem čekal o hodně víc. Paul Connolly se chová jako nějaký spasitel a hrdina, který vykonává něco pro ostatní nepředstavitelného. Přitom mu za prdelí pořád běhá kamera a on si jen vykládá s vězni. Celé to navíc působí dost komerčně. První dva díly mi stačily a ke sledování dalších mě nepřesvědčily. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od druhej série sma sa dočkali stereotypu - Raphael predstaví väznicu, povie nám o svojom osude, ubytuje sa, dostane sa do kuchyne, dostane sa k najhorším z najhorších, chvíľu strávi s personálom a nakoniec vynesie svoj rozsudok - liberálne väznice v Grónsku a Nórsku obdivuje, v niektorých vidí snahu o nápravu väzňov ale problémom sú chýbajúce peniaze a nad zvyšnými doslova láme palicu. Z môjho pohľadu rešpekt predtým ako sa s problémami s väzňami dokázalo vysporiadať Belize a Nigéria, podmienky na Filipínach či Paraquaj sú takmer stredoveké. Možno je tá najdokonalekšia cesta niekde uprostred, to v akých podmienkach žijú odsúdení a koľko ich je závisí najmä od celkovej situácii v štíte a v danej spoločnosti a väznice, podobne ako školy sú odrazom toho ako situácia v tom ktorom štáte panuje. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama