Reklama

Reklama

Alkehol 25 let

(koncert)

Recenze (4)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

....4! 3! 2! 1! ...Hej, hej, hej, hej!!! Hej, hej, hej, hej!!! První lajna, vedle mě Figáč před námi partička možná béčkových, ale o to upřímnějších rockerů. Parádní dvou a půl hodinová show, která nepostrádala starší hity, ale nadělila i velmi překvapivé kousky jako: Až se jednou lásko vrátím a další. Několik hostů, kde mě potěšila hlavně návštěva pánů z mé srdcové kapely Kabát. Legenda Petr Janda a společný song My jsme rockeři byla parádní třešničkou na výjimečném večeru a noci. A tak jak Figusek děkuje v komentáři své ženě, že to mohl prožít, tak já vlastně musím taky. A přidávám ještě poděkování Figuskovi, že se to čuně neožralo a celý jsme to přežili :D Hej hej hej hej!! Hej hej hej hej....! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Česká hudobná skupina Alkehol zaznamenala v roku 2017 dvadsať päť rokov svojej existencie. Oslávili to dvadsiateho piateho marca roku 2017 parádnym koncertom v pražskej Lucerne. Pred mnohopočetným davom svojich fanúšikov odohrali takmer všetky svoje časom overené hitovky. Roztočili to v zostave: Ota Hereš - spev, gitara, Petr Kuna Buneš - gitara, Tonda Rauer - basová gitara, Radek Sladký - bicie nástroje. Počas koncertu na pódium zavítalo aj niekoľko hostí. Mňa najviac potešil Lou Fanánek Hagen a jeho Tři Sestry. Dobrý bol aj Jozef Vojtek so svojim Kabátom. No a absolútne ma odrovnal stodesať kilový Martin Melmus, ktorý po odspievaní skérovaného songu bez okolkov spustil nohavice a verejne odhalil svojho bimbasa. Alkehol oslavoval. Bola to kurevsky vymakaná rocková chlastačka. Na zdravie, chlapy. Vďaka vašej muzike sa zo mňa stal alkeholik. Čo vám mám viac o tom napísať? Snáď len to, že jestli ti to nejde na rozum, pochopíš až dáš si osmej rum. Jestli ti to hlava nebere, tak si neco nalej frajere. **** ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nádherná záležitost! Samozřejmě jde i o to, že Figusek i společně s kamarádem Ellmariachim stojí v první řadě na tomto koncíku a o to má dvd větší srdcovou hodnotu! Jak se říká, když jí miluješ není co řešit a já opravdu tu mojí muziku Alkeholu žeru nade vše! Bonusů bylo na pódiu spousty, ať už Kabáti, Tři ségry, či pan Pavlásek. No za mě mega nadšení a ještě podotýkám, že tento skvost a úžas jsem zažil jen díky mé manželce, která mi lupen do Lucerny koupila k mým kulatým 30tinám. Nejen za to ji miluju k zbláznění! Takže hej hej hej hej!!!!! 100% ()

Reklama

Reklama