Reklama

Reklama

Revenge of the Pizza King

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
USA, 2017, 7 min

Obsahy(1)

Mladé dievča si objedná pizzu z jej zbožňovanej reštaurácie, ale dozvie sa, že kuchár nešťastnou náhodou spadol do pece a zomrel. To ale neznamená, že svoju pizzu dnes večer nedostane. (Marceloo)

Recenze (2)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča si objedná pizzu z jej zbožňovanej reštaurácie, ale dozvie sa, že kuchár nešťastnou náhodou spadol do pece a zomrel. To ale neznamená, že svoju pizzu dnes večer nedostane. - U tohto hororu som sa dosť pobavil. Je to síce dosť amatérske, ale humor funguje a niektoré scény s naivným dievčaťom v hlavnej úlohe fungujú perfektne. Neviem prečo, ale strašne mi to pripomína Halloweensku atmosféru, takže si to počas tohto sviatku pustím zrejme ešte raz. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, otevření trouby, „jazykový klínek“, mňamka a ujetý závěr – asi tahle by se dal zhodnotit tento nepříliš povedený krátkometrážní kousek. Ještě že pizzu nežeru. Nicméně je fakt, že holčina svou pizzu vážně dostala, jen škoda, že divák se už nedočkal příliš kvalitní amatérské podívané. Nu což smůla a samozřejmě tuto podívanou podle toho i ohodnotím… ()

Reklama

Reklama