Reklama

Reklama

Záchrana na zledovatělé silnici

(pořad)
  • Česko Záchrana na zledovatělé dálnici (více)

Obsahy(1)

V pořadu Záchrana na zledovatělé silnici sledujeme skupinu odvážných a tvrdých chlapů, kteří v drsných podmínkách norské zimy zachraňují těžké kamiony projíždějící horským terénem. (National Geographic)

Recenze (5)

gogos 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ sériálu, kdy má člověk možnost vidět něco zajímavého, co u nás nikdy vidět němůže. Pohled na drsné chlapy, kteří pomocí svých vyprošťovacích vozů tahají v zasněžených norských roklích uvízlou techniku je neskutečně zajímavý a mnohdy i napínavý. Po několika dílech se samozřejmě dostaneme do jistého stereotypu, ale i tak je to jeden s těch lepších reality sérií... ()

Wyder 

všechny recenze uživatele

National geographic podobně jako Discovery tyhle dokumenty umí. Thord a Bjorn jsou samozřejmě pašáci a vy se nestačíte divit, jak zajímavý je tahat v zimě ve fjordech kamiony ze závějí... ()

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Jako někdo, kdo strávil 3 zimy ježděním s náklaďákem po Krkonoších a Jizerkách, s nostalgickým úsměvem vzpomínám na nasazování řetězů, rolby a traktory pokoušející se mě vytáhnout ze závěje, na to, jak mě jeden strom držel nad strání, i na chvíle, kdy jsem se modlil, aby auto jelo tím směrem, kterým chci. Tady jsou některé situace ještě o ligu výš. Obzvlášť užitečný je tenhle seriál pro ty, co nikdy v něčem větším než osobák neseděli. Parádní, napínavé, dobře natočené, sympatičtí frajeři z odtahovek. ()

Erutan_Revol 

všechny recenze uživatele

Podobné jako kanadská verze "Dálnice vedoucí peklem", dokument ze života vyprošťovacích vozů. Detailní náhled do zákulisí odtsraňování nehod, které běžný člověk nemá šanci vidět. Občasné dramatické záběry podbarvené epickou hudbou dodávají na atraktivnosti. Počítačové animace nehod a jejich vyproštění zase na přehlednosti. Nicméně mě osobně by na dané téma stačila poloviční stopáž. 5,5/10 ()

Reklama

Reklama