Reklama

Reklama

Grandiózní vlaky

(seriál)

Obsahy(1)

Člověku se rozbuší srdce, už když zaslechne slovo vlak. A krev se mu zpění vzrušením. Nyní se ocitneme ve světě plného zázraků, romantiky, dějin a nostalgie. Robustní kovoví obři pospíchají po železné dráze, projíždějí nádhernou krajinou, po sofistikovaných mostech, děsivými tunely, aby dovezli do cíle svůj drahocenný náklad: cestující, nepříliš trvanlivé zboží a zásilky všeho druhu. V tomto seriálu poznáme nejrychlejší a nejpomalejší vlakové soupravy, vlaky jezdící v největších výškách a hloubkách, železniční linky, které jsou vzorem luxusu i odvahy. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (3)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele

Vlaky to je moje. Cestujem vlakom skoro deň čo deň a tento dokument pre mna znamená veľa. Tie scenérie, okolita príroda, a samtonte vlaky boli neskutočne krásne. Pevne verím, že sa niektorým z tých vlakov raz zveziem. Len škoda, že to tak rýchlo skončilo a má to len 6 epizód. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Mám rád cestování vlakem. Je v něm pohoda, klid, dostatek místa i krásný výhled do krajiny. Ve vlaku je Vám jedno zda jedete rychle nebo se "kodrcáte" pomaličku po nějaké úzkokolejné trati. Tento seriál ukazuje nejúžasnější vlaky světa a po shlédnutí mám chuť některé z nich poznat osobně. Snad se mi to jednou splní. 4z5 ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama