foto

Chris Tarrant

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Johnny English
2002 Jak na věc - a.z.

TV seriály

2006 Ajťáci (TV seriál)
Fifty fifty (S01E03)
2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
The Impressionable Jon Culshaw (TV seriál)
2001 Jin qian ben se (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál) - mod.
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)

Dokumentární

2017 Kronika britské železnice (TV seriál) - mod.
2012 Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál) - mod.
Hello Quo
The Talent Show Story (TV seriál) - a.z.
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
2003 Millionaire: A Major Fraud (TV film)
Party in the Park 2003 (koncert)
2002 Time Shift (TV seriál) - a.z.
1989 Primetime Live (TV seriál) - mod.
1955 This Is Your Life (TV seriál)

TV pořady

2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
Good Morning Britain (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
Magicians, The (TV pořad)
2004 Xtra Factor, The (TV pořad)
2002 Billy Connolly: A BAFTA Tribute (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Kumars at No. 42, The (TV pořad)
The 100 Greatest Kids TV Shows (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 An Audience with Tom Jones (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad) - mod.
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
They Think It's All Over (TV pořad)
1994 Top of the Pops 2 (TV pořad) - a.z.
1993 Shooting Stars (TV pořad)
1991 Comic Relief (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1982 OTT (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1975 The London Programme (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad) - mod.
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1982 OTT (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace