foto

Chris Tarrant

  • nar. 10.10.1946 (73 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Johnny English
2002 Jak na věc - a.z.

TV seriály

2006 Ajťáci (TV seriál)
Fifty fifty (S01E03)
2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
The Impressionable Jon Culshaw (TV seriál)
2001 Jin qian ben se (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál) - mod.
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)

Dokumentární

2019 Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál)
Crossing the Emerald Isle (S06E04)
The Eastern Express (S06E03)
Last Train to Transylvania (S06E02)
další epizody (8)
2017 Kronika britské železnice (TV seriál) - mod.
Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál)
Railways of the Holocaust (S04E05)
Middle East (S04E04)
Balkans (S04E03)
další epizody (5)
2016 Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál)
On the Xmas Express (S03E05)
Trans-Caucasus Railway (S03E04)
The Diamond Railway (S03E03)
další epizody (5)
2015 Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál)
The Railway That Created Canada (S02E06)
The Great Japanese Train Ride (S02E05)
Slow Train to Guantanamo Bay (S02E04)
další epizody (6)
2012 Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál)
India's Monsoon Railway (S01E03)
Australia's Outback Railway (S01E02)
Congo's Jungle Railway (S01E01)
Hello Quo
The Talent Show Story (TV seriál) - a.z.
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
2003 Millionaire: A Major Fraud (TV film)
Party in the Park 2003 (koncert)
2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
Good Morning Britain (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
Magicians, The (TV pořad)
2004 The Xtra Factor (TV pořad)
2002 Billy Connolly: A BAFTA Tribute (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Kumars at No. 42, The (TV pořad)
The 100 Greatest Kids TV Shows (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 An Audience with Tom Jones (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad) - mod.
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
They Think It's All Over (TV pořad)
1994 Top of the Pops 2 (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)
1991 Comic Relief (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1989 Primetime Live (TV pořad) - mod.
1982 OTT (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1975 The London Programme (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad) - mod.
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1982 OTT (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky